Fraizer Campbell feirer etter å ha sendt Sunderland i føringen med et vidundermål. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)
Fraizer Campbell feirer etter å ha sendt Sunderland i føringen med et vidundermål. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)

Se Sunderland-spissens årets mål-kandidat

Frazier Campbell med drømmemål da Norwich ble knust.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sunderland - Norwich 3-0:

Formlaget Sunderland tok imot Norwich hjemme på Stadium of Light, og det skulle tidlig vise seg å bli nok en festaften for de rødhvite.

Spesielt angriperne Stephane Sessegnon og Fraizer Campbell var i det lekne hjørnet, og sistnevntes åpningsmål er blant kandidatene til årets mål i Premier League.

Sjekk drømmemålet i videovinduet øverst i saken!

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Superscoring åpnet ballet
Omgangens første sjanse falt til Norwich og Grant Holt. Spissmakker Steve Morison vant en hodeduell, og plutselig var ballen i beina på Holt. Spissens avslutningsforsøk med venstrefoten ble mesterlig parert av Simon Mignolet i Sunderland-buret.

Syv minutter senere var det hjemmelaget som først tegnet seg i scoringsprotokollen. Og hvilken måte å åpne ballet på!

James McClean trikset seg nedover venstrekanten, men fikk ballen for langt fra seg og en Norwich-forsvarer fikk halvklarert Like utenfor 16-meterstreken stod dog Fraizer Campbell, som hadde skumle hensikter.

Ved hjelp av flott kroppsbeherskelse og eminent teknikk fikk han trikset ballen opp til seg selv, før han klemte til på hel volley. Det nydelige skuddet føk inn i det lengste hjørnet bak en sjanseløs John Ruddy i Norwich-buret.

Nye syv minutter senere var det duket for 2-0 til Sunderland, og nok en gang var det en flott scoring hjemmelaget bød på.

Denne gangen spilte Campbell tilrettelegger-rollen, da han dro seg rundt på høyrekanten og slo inn til angrepsmakker Stephane Sessegnon. Spilleren fra Benin møtte innlegget med et nydelig hodestøt, og sørget for 2-0-ledelse for Martin O'Neills gutter ved pause.

Stephane Sessegnon stanger inn scoring for Sunderland.
 (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)
Stephane Sessegnon stanger inn scoring for Sunderland. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)

Sunderland fortsatte å dominere
Ti minutter ut i andre omgang økte hjemmelaget til 3-0, da Phil Bardsley kom rundt på høyresiden og fikk slått knallhardt inn foran mål. I folkehavet inne foran mål kunne hvem som helst blitt truffet, og uheldigvis for Norwich og midtstopper Daniel Ayala var det han som var sist på ballen før den fant nettmaskene bak en utspilt John Ruddy.

Etter en times spill burde Campbell blitt tomålsscorer, men da han skulle skli inn Sebastian Larssons flate innlegg traff spissen bare luft. Like etter kunne Steve Morison åpnet sin scoringskonto for kvelden, men headingen fra den storvokste spissen strøk stolpen til Sunderland-keeper Mignolet.

PS! Åtte minutter før slutt fikk Wayne Bridge sin debut for Sunderland, etter at han erstattet Kieran Richardson på venstresiden i kampens sluttminutter.

Trollmannen O'Neill slo læregutten
Med denne seieren opprettholdes Sunderlands knallsterke hjemmestatistikk under Martin O'Neill. Fem av fem hjemmekamper er vunnet etter nord-irens ankomst i desember. For Paul Lambert ble det et for tøft møte med sin gamle sjef. Skotten var kaptein for Celtic da O'Neill trente Glasgow-klubben.

Tapet på Stadium of Light satte også en stopper for Norwichs flotte form, med fire strake kamper uten tap i Premier League.