Berbatov (Foto: PLP)
Berbatov (Foto: PLP)
Chicharito og Berbatov (Foto: SCANPIX)
Chicharito og Berbatov (Foto: SCANPIX)
Javier Hernandez (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
Javier Hernandez (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)

Slik klatret United opp i ryggen på City

Chicharito og Berbatov med hver sin straffescoring mot Stoke.

Manchester United - Stoke 2-0:

Det var klasseforskjell på lagene da Manchester United vant 2-0 hjemme over Stoke tirsdag kveld.

Se høydepunktene og scoringene i videovinduet øverst!

Les også: Få med deg de siste Deadline Day-overgangene her

United - med tredjekeeper Ben Amos mellom stengene - hadde full kontroll på den oppskriftsmessige seieren, og sto oppført med utrolige 74 prosent i ballbesittelse etter 1. omgang. Men likevel måtte det straffescoringer til for å sikre poengene.

Kan du skape et vinnerlag?
Spill Premier League-manager

– En fin kveld
Javier Hernández satte inn 1-0 fra krittmerket etter 38 minutter, etter at Ji-Sung Park ble lagt i bakken. Chicharito utførte den sikkert og satte den til venstre for en utspilt Thomas Sørensen.

I det 53. minutt var det spisskollega Dimitar Berbatovs tur til å score på straffe, og bulgareren vartet opp med et velplassert skudd.

– Det var en god straffe av Hernández, men han pleier å ta dem for Mexico så det var ikke noe problem. Dimitar tok den andre og scoret også. Vi er veldig fornøyde med det og det var en fin kveld, sier United-manager Sir Alex Ferguson.

Like mange poeng som City
Seieren sender United opp på like mange poeng som serieleder Manchester City, men bak på dårligere målforskjell. City tapte 0-1 borte for Everton.

Stoke var på sin side svært tamme og tunge på Old Trafford og forblir på 8. plass, med seks poeng opp til Europa League-plass.

Premier League i altomfotball.no:
Tabell | Terminliste | Statistikk

I tillegg til seieren og tre poeng, kunne også United-fansen glede seg over en god debut av unggutten Paul Pogba. Den franske 18-åringen kom innpå i det 72. minutt for Chicharito og gjorde en solid figur.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene