DOMINERTE: Gareth Bale dunker inn 1 0 for Tottenham. (Foto: Sang Tan/Ap)
DOMINERTE: Gareth Bale dunker inn 1 0 for Tottenham. (Foto: Sang Tan/Ap)

Se Bale herje med Wigan

Tottenham hadde ingen problemer med å vinne mot bunnlaget i Premier League.

Tottenham - Wigan 3-1 (2-0)

Tottenham hadde få problemer med å beseire bunnlaget Wigan hjemme på White Hart Lane. Gareth Bale og Luka Modric ga gjestene en 2-0-ledelse før hvilen, før Bale nok en gang fant nettmaskene med 25 minutter igjen å spille. Ti minutter før slutt scoret James McArthur et trøstemål for gjestene.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst i artikkelen!

Bale-volley
Tottenham fikk sin første gode mulighet etter et drøyt kvarter ut i kampen på White Hart Lane. Niko Kranjcars skuddforsøk ble blokkert, og Luka Modrid maktet ikke å presse det andre forsøket under tverrliggeren. Etter en snau halvtime skulle Tottenham endelig lykkes. Luka Modric fant Gareth Bale på et godt løp inne i boksen, og waliseren dempet ballen nydelig på brystet for han klinket ballen på volley i mål bak Ali Al-Habsi.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Modric-kanon
Kun få minutter senere var Tottenham på ferde igjen. Ballen havnet i beina til Luka Modric utenfor sekstenmeteren, og den lille kroaten banket til på direkten. Al-Habsi klarte ikke å stoppe ballen som føk inn i hjørnet.

Etter hvilen fortsatte Tottenham å dominere mot svakt plasserte Wigan, og Gareth Bale ønsket seg flere scoringer. Kantspilleren fikk ballen på hjørnet av sekstenmeteren og fant en luke. Skuddet suste inn bak en forfjamset Al-Habsi.

LES OGSÅ: Her lenker supporteren seg fast til målet med håndjern

Trøstemål
Wigan skulle få et trøstemål med ti minutter igjen å spille. James McArthur forsøkte seg inne i boksen til Tottenham, og ballen gikk i en nydelig bue over en utspilt Brad Friedel. Bortelaget kunne skapt litt spenning i kampen i sluttminuttene, men Conor Samman bommet regelrett på ballen på åpent mål.

Dermed endte det med en komfortabel Tottenham-seier på White Hart Lane.