bassongsahanelsen
bassongsahanelsen

Slik var Deadline Day: Her er alle de viktigste oppdateringene

Sjekk ut alle overgangene og hvordan Deadline Day forespilte seg.

I løpet av en hektisk Deadline Day kan være vanskelig å få oversikten over alle de viktigste overgangene, både i England, Norge og ellers rundt om i Europa.

Tottenham og Harry Redknapp gjorde sitt til å bidra i dramatikken. Roman Pavljutsjenko, Steven Pienaar (lån), Sebastien Bassong (lån) og Vedran Corluka forsvant bort fra White Hart Lane. Inn kom Louis Saha og Ryan Nelsen (formaliteter gjenstår).

Les også: Pienaar og Pavljutsjenko forlater Tottenham

Everton gjorde det også skarpt da de klarte å lande Rangers-spiss Nikica Jelavic.

Vi fulgte utviklingen fortløpende. Les hvordan Deadline Day foregikk under.

Her er noen av de viktigste nyhetene fra Deadline Day:

Kl. 00.58, løse tråder: Ryan Nelsen ender etter alle solemerker opp hos Tottenham. Blackburn-forsvareren skal være enig med klubben, men den endelige bekreftelsen har enda ikke kommet. Det samme gjelder for Norwich, som har sikret seg Peterborough-forsvarer Ryan Bennett på en tre og et halvt års-avtale. Små detaljer gjenstår før 21-åringen blir kanarifugl.

Kl. 00.58, overgang: Tottenham bekrefter på sine hjemmesider at Roman Pavljutsjenko har kommet til enighet med Lokomotiv Moskva om en overgang. Overgangssummen ryktes å ligge i prisklassen rundt £8 mill.

Kl. 00.43, lån: Manchester United sender midtbanespilleren Oliver Norwood på lån til Coventry ut sesongen.

Kl. 00.43, lån: Steven Pienaar returnerer til Everton på lån ut sesongen.

Kl. 00.41: Norwich har signert Peterborough-forsvarer Ryan Bennett. Det eneste som gjenstår før overgangen er i boks er små detaljer.

Kl. 00.12, lån: Tottenham sender Sebastien Bassong på lån til Wolverhampton resten av sesongen. Vi venter fortsatt på bekreftelse om at en avtale med Ryan Nelsen er på plass for Spurs.

Kl. 00.00: Overgangsvinduet er stengt. Vi venter på at de siste overgangene skal gå gjennom.

Kl. 23.59: Steffen Iversen er løst fra sin kontrakt med Crystal Palace. Steffen Iversen frigitt av Crystal Palace

Kl. 23.55, overgang: Bobby Zamora er klar for QPR etter lange forhandlinger. Spissen har skrevet under en kontrakt som binder ham til klubben fram til sommeren 2014. Zamora klar for ny London-klubb

Kl. 23.54, overgang: Louis Saha er klar for Tottenham. Har signert en kontrakt som strekker seg ut denne sesongen.

Kl. 23.50, lån: Stoke sender Danny Higginbotham til Nottingham Forest på lån ut denne sesongen.

Kl. 23.45, lån: Manchester City bekrefter at de har hentet Romas midtbanespiller David Pizarro på lån ut sesongen. City låner Roma-stjerne: – Fotball-IQ i verdensklasse

Kl. 23.41, overgang: Keith Andrews skal ha kommet til enighet med West Bromwich om en overgang bort fra Blackburn.

Kl. 23.31: Harry Redknapp snakkesalig etter kampen mot Wigan. Bekrefter at han ønsker å hente Saha, men da på en permanent avtale. Bassong kan også være på vei ut, men da vil Redknapp ha en ny forsvarer på plass. Navnet ville han ikke røpe. Han kunne også si at Pienaar ønsker seg bort på lån, men siden en overgang med Juventus-spiller Krasic falt gjennom ser ikke det ut til å skje.

Kl. 23.24, rykte: Selv om det ser ut til at Carlos Tévez ikke går noen steder i løpet av Deadline Day, kan han fortsatt forsvinne for klubben innen kort tid. Flere muligheter står åpne - overgangsvinduet i Russland og Sør-Amerika stenger ved et senere tidspunkt.

Kl. 23.20, overgang: Fulham bekrefter at de har sikret seg Stuttgart-spiss Pavel Pogrebnjak. 28-åringen har skrevet under en kontrakt på seks måneder.

Kl. 23.03, overgang: Chelsea har sikret seg 18 år gamle Patrick Bamford fra Nottingham Forest. Spissen går inn i stallen rundt reservelaget.

Kl. 22.58, overgang: Fulham har sikret seg Ryan Williams fra Portsmouth. 18-åringen har sikret seg en kontrakt som gjør han til Fulham-spiller fram til sommeren 2014.

Kl. 22.13, overgang: Manchester United bekrefter signeringen av 19-åringen Frederic Veseli fra byrival City. United hentet stoppertalent fra byrival City

Kl. 21.11, overgang: West Ham bekrefter at de har hentet Manchester United-talentet Ravel Morrison. Stortalentet Morrison fra Manchester United til West Ham

Kl. 21.40, overgang: Det tok litt tid, men nå bekrefter Everton at de har sikret seg den kroatiske Nikica Jelavic fra Rangers. Spissen har signert en fire og et halvt års-kontrakt. Everton sikret seg kroatisk måltyv

Kl. 21.37, overgang: Inter bekrefter at de har solgt midtbanespilleren Thiago Motta til franske PSG. Handelen kostet franskmennene £8,4 mill, og Motta har skrevet under på tre og et halvt års-kontrakt.

Kl. 21.30, rykte: Bolton skal nærme seg en avtale med Watford-talentet Marvin Sordell. Klubbene skal ha kommet til enighet om overgangssum på £4 mill, og skal være i gang med samtaler.

Kl. 21.06, rykte: Manchester United-talentet Ravel Morrison skal være klar for West Ham.

Kl. 20.54, rykte: Lokomotiv Moskva skal være enige med Tottenham om en overgang for Roman Pavljutsjenko.

Kl. 20.35, rykte: BBC melder om at Chelsea nærmer seg Patrick Bamford fra Nottingham Forest. Prisen skal være £1,5m.

Kl. 20.06, lån: Sotirios Kyrgiakos er klar for Sunderlad. Midtstopperen kommer fra Wolfsburg og kommer tilbake til Premier League på en låneavtale. Kyrgiakos og Bridge klare for Sunderland

Kl. 20.02, lån: York City har sikret seg den norske 20-åringen Erik Tønne fra Sheffield United på lån ut resten av sesongen.

Kl. 19.51, overgang: Arsenal har sikret seg den 19 år gamle Thomas Eisfeld fra Borussia Dortmund. Wenger hentet Dortmund-talent

Kl. 19.49, rykte: West Bromwich forhandler om Blackburns midtbanespiller Keith Andrews.

Kl. 19.46, lån: Mikkel «Mix» Diskerud forlater Stabæk og reiser til belgiske Gent på lån ut sesongen. Les også: Mix lånes ut til Gent

Kl. 19.24, medisinsk test: Bobby Zamora nærmer seg en overgang til QPR. Den medisinske testen skal ikke være noe problem, men det jobbes nå med å komme til enighet om de presonlige betingelsene.

Kl. 19.23, rykte: TV2s reporter i Manchester sier at Carlos Tévez trolig blir værende hos de lyseblå.

Kl. 18.50, overgang: Fulham har hentet russeren Pavel Pogrebnjak fra Stuttgart, melder BBC.

Kl. 18.48, lån: Fredy Guarin leies ut til Inter ut sesongen fra de portusiske mesterne Porto.

Kl. 18.34, rykter: Tony Barrett i The Times mener at Everton selger Louis Saha til Tottenham med en gang overgangen til Jevlavic er 100% i boks.

Kl. 18.29, rykte: Blackburn nærmer seg en overgang for QPR-spiller Bradley Orr.

Kl. 18.26, rykte: Hugo Rodallega skal ifølge SkySports ikke delta i Wigans kamp mot Tottenham. Ryktes at en overgang til Spurs er aktuell, det samme gjelder for Milos Krasic.

Kl.18.11, rykte: Diego Maradona skriver på sin twitter-konto at han jobber livet av seg for å hente Carlos Tévez på lån i seks måneder til Dubai-klubben Al Wasl.

Kl.18.00: En overgang til AC Milan for Carlos Tévez ser ut til å være umulig å gjennomføre. Klubben har hentet Sulley Muntari på lån, samtidig som Kingsley Umunegbu returnerer etter en utlånsperiode. Flere italienske medier hevder at dette blokkerer en overgang for argentinske Tévez, som følger av regler for antall ikke EU-spillere en kan hente hver sesong. Muntari og Umunegbu okkuperer disse plassene i øyeblikket.

Kl. 17.44: Petter Vaagan Moen blir etter det TV 2 Sporten erfarer frigitt fra kontrakten sin med QPR i dag. Hedmarkingen får med seg en sluttpakke. Les mer her: Vaagan Moen er frigitt av QPR

Kl. 17.42, medisinsk test: Sotirios Kyrgiakos er på plass hos Sunderland og undergår nå den medisinske testen. Klubben er optimistiske med tanke på å få en avtale på plass før overgangsvinduet stenger.

Kl. 17.18, rykte: Gode nyheter for Fulham og Manchester City. Pizzaro og Pogrebnyak skal ha fått på plass arbeidstillatelsene sine. Da ser det ut til at vi får to nye spillere i Premier League.

Kl. 17.05, overgang: West Bromwich har sikret seg Birmingham-forsvarer Liam Ridgewell på en to og et halvt års-kontrakt. Ridgewell koster £3,5mill.

Kl. 16.53, rykte: Rangers prøver å fylle hullet etter at Nikica Jelavic etter alle solemerker blir Everton-spiller. Et bud på Norwich-spiller Grant Holt skal ha blitt avslått av kanarifuglene.

Kl. 16.41: Ole Gunnar Solskjær ler av ryktene om at John Carew skal være aktuell for Molde. En overgang for landslagsspissen ser dermed ut til å være oppspinn. Det skriver adressa.no.

Kl. 16.41, overgang: Djibril Cisse bekreftet klar for QPR. 30-åringen kommer fra Lazio og har skrevet under på en to og et halvt års kontrakt. Er spilleklar til QPRs kamp mot Villa på onsdag: Djibril Cissé vender tilbake til England

Kl. 16.36, rykte: Nyheter fra Italia hevder at Milos Krasic skal være høyaktuell for en overgang fra Juventus til Tottenham. Zenit skal også være interessert.

Kl. 16.12: Godt nytt for FKH-fansen: Haugesund beholder Djurdjic og Våge Nilsen

Kl. 16.10, rykte: Engelske medier melder at Djibril Cisse skal ha fullført overgangen til QPR. Bobby Zamora skal også ha kommet til enighet med London-klubben.

Kl. 16.09, lån: Bolton har sikret seg Arsenal-talentet Ryo Miyaichi på lån ut denne sesongen.

Kl. 16.06, rykte: Kyrigiakos skal være på plass hos Sunderland i løpet av kort tid. Det forventes at han blir klar for klubben i løpet av kvelden.

Kl. 16.00, lån: Tottenham sender Vedran Corluka på lån til Bayer Leverkusen på lån resten av sesongen. Tyskerne skal også ha sikret seg en opsjon på kjøp av kroaten.

Kl. 15.20, rykte: Med Nikica Jelavic mer eller mindre klar for Everton, øyner David Moyes også håpet om å hente Manchester City-ving Adam Johnson til klubben.

Kl. 14.55, lån: Sunderland bekrefter at de har sikret seg Manchester City-back Wayne Bridge på lån resten sesongen. Han er spilleklar til Sunderlands kamp mot Norwich onsdag.

Kl. 14.43, overgang: Mads Stokkelien har signert for Stabæk. Les også: Mads Stokkelien klar for Stabæk

Kl. 14.18: Sunderland-manager Martin O'Neill har sett seg ut tidligere Liverpool-stopper Sotirios Kyrgiakos som et mulig Deadline Day-kjøp.

Kl. 13.37, rykte: West Bromwich ser ut til å kaste seg inn i kampen om Bobby Zamora, men Fulham vil ha noe tilbake og Peter Odemwingie kan være aktuell i en byttehandel. Liam Ridgwell på medisinsk test og blir trolig klar i løpet av kvelden.

Kl. 13.30, rykte: Styrtrike Anzji skal være interessert i å hente både Carlos Tévez og Andrej Arsjavin til klubben. AC Milan ryktes å ha tatt opp kampen om Tévez igjen.

Kl. 13.15, medisinsk test: Nikica Jelavic ser ut til å ha kommet til enighet med Everton om en overgang fra Rangers. Everton bekrefter på sine hjemmesider at klubbene har kommet til enighet, og Jelavic skal nå gjennom en medisinsk test.

Kl. 13.00, rykte: Djibril Cissé skal være enig med QPR om en overgang. Den medisinske testen skal være gjennomført

Kl. 12.34, overgang: Svenske Marcus Olsson forenes med sin tvillingbror Martin i Blackburn. 23-åringen kommer fra Halmstads BK.

Kl. 12.00, overgang: Kevin de Bruyne har signert for Chelsea. De bekrefter 20-årings klubb, Genk. Spilleren bekrefter at han blir i Genk ut sesongen.

Kl. 12.00, rykte: Roma og Manchester City er i forhandlinger om en låneovergang for David Pizzaro.

Kl.12.00, rykte: Tottenham skal jobbe med å få gjort Emmanuel Adebayors overgang fra Manchester City permanent.

Deadline Day
Deadline Day

Siste bekreftede overganger:
Curtis Obeng - Wrexham til Swansea
Ryan Bennett - Peterborough til Norwich (blir på lån i Peterborough ut sesongen)
Roman Pavljutsjenko - Tottenham til Lokomotiv Moskva
Steven Pienaar - Tottenham til Everton (lån ut sesongen)
Oliver Norwood - Manchester United til Coventry (lån ut sesongen)

Premier League - inn og ut:
Curtis Obeng - Wrexham til Swansea
Ryan Bennett - Peterborough til Norwich (blir på lån i Peterborough ut sesongen)
Roman Pavljutsjenko - Tottenham til Lokomotiv Moskva
Steven Pienaar - Tottenham til Everton (lån ut sesongen)
Oliver Norwood - Manchester United til Coventry (lån ut sesongen)
Sebastien Bassong - Tottenham til Wolverhampton (lån ut sesongen)
Louis Saha - Everton til Tottenham
Bobby Zamora - Fulham til QPR
Danny Higginbotham - Stoke til Nottingham Forest (lån ut sesongen)
David Pizarro - Roma til Manchester City (lån ut sesongen)
Keith Andrews - Blackburn til West Bromwich
Pavel Pogrebnjak - Stuttgart til Fulham
Martin Hansen - Liverpool til Viborg FF
Patrick Bamford - Nottingham Forest til Chelsea
Ryan Williams - Portsmouth til Fulham
Gonzalo Jara Reyes - West Bromwich til Brighton (lån ut sesongen)
Joe Mattock - West Bromwich til Brighton (lån ut sesongen)
Milan Lalkovic - Chelsea til ADO Den Haag (lån ut sesongen)
Frederic Veseli - Manchester City til Manchester United
Ravel Morrison - Manchester United til West Ham
Nikica Jelavic - Rangers til Everton
Sotirios Kyrgiakos - Wolfsburg - Sunderland (lån ut sesongen)
Thomas Eisfeld - Borussia Dortmund til Arsenal
Bradley Orr - QPR til Blackburn
Ben Marshall - Stoke til Leicester
Liam Ridgewell - Birmingham til West Bromwich
Djibril Cisse - Lazio til QPR
Ryo Miyaichi - Arsenal - Bolton (lån ut sesongen)
Vedran Corluka - Tottenham - Bayer Leverkusen (lån ut sesongen)
Wayne Bridge - Manchester City - Sunderland (lån ut sesongen)
Andy Keogh - Wolverhampton til Millwall
Adam Smith - Tottenham til Leeds (lån ut sesongen)
Martin Rowlands - Frigitt fra QPR
Matthew Connolly - QPR til Reading (lån ut sesongen)
Philipp Prosenik - Chelsea til AC Milan
Marcus Olsson - Halmstads BK til Blackburn
Kevin de Bruyne - Genk til Chelsea

Norge - inn og ut:
Mads Stokkelien - Start til Stabæk
Mikkel Diskerud - Stabæk til Gent (lån ut sesongen)

Andre - inn og ut:
Steffen Iversen - Frigitt fra Crystal Palace
Thiago Motta - Inter til PSG
Lucho Gonzalez - Marseille til Porto
Erik Tønne - Sheffield United til York City (lån ut sesongen)
Vincenzo Iaquinta - Juventus til Cesena (lån ut sesongen)
Sulley Muntari - Inter til AC Milan (lån ut sesongen)
Fredy Guarin - Porto til Inter (lån ut sesongen)

Vi livechatten på Deadline Day: