Petter Vaagan Moen, Queens Park Rangers (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Petter Vaagan Moen, Queens Park Rangers (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

– Vaagan Moen får sparken i QPR

Mark Hughes rydder opp i spillerstallen før Deadline Day.

Petter Vaagan Moen ble vraket fra Queens Park Rangers' Premier League-tropp i fjor høst, og har kun spilt reservelagsfotball denne sesongen.

Nå ser hedmarkingens tid i London-klubben ut til å være helt over. Ifølge lokalavisen Fulham Chronicle er nemlig Vaagan Moen blant seks spillere som får avsluttet sine kontrakter før overgangsvinduet stenger.

Les også: Petter Vaagan Moen er ferdig i QPR

Retur til Norge?
27-åringen vil motta en kompensasjon for kontraktbruddet, men står til gjengjeld fri til å bytte klubb med umiddelbar virkning.

Det har lenge vært spekulert i om Vaagan Moen vender hjem igjen til norsk fotball, og klubber som Vålerenga, Lillestrøm og gamleklubben Brann har blitt nevnt som mulige arbeidsgivere.

Les også: QPR-manager til TV 2 Sporten: – Flere klubber vil ha Vaagan Moen

Det er QPR-manager Mark Hughes som skal ha tatt avgjørelsen, i et forsøk på å rydde opp i klubbens store stall. Waliseren satte et midertidig stopper for alle salg og utlån da han kom til Loftus Road. Men «Sparky» skal nå ha fått nok tid til å vurdere hvilke spillere han vil beholde og hvilke han kan la gå.

– Det er flere spillere jeg er usikker på om har en fremtid her. Vi har forsøkt å la flere spillere få sjansen på trening i det siste. Men det kommer en tid hvor man må oppgi en 25-mannstropp, sier Hughes.

Kvitter seg med seks, vil leie ut fire
I tillegg til Vaagan Moen, skal også Martin Rowlands, Lee Cook, Gary Borrowdale, Bruno Andrade og Rowan Vine være ferdig i klubben.

Spillere som Clint Hill, Bradley Orr, Patrick Agyemang og Hogan Ephraim kan også være på vei vekk, men blir mest sannsynligvis lånt ut.

Hughes har hentet inn Nedum Onuoha, Taye Taiwo og Samba Diakite i dette overgangsvinduet. De to sistnevnte er på utlån.

PS! Hverken Vaagan Moen eller hans agent Morten Wivestad har besvart TV 2 Sportens henvendelser mandag kveld.