Vinnis tolkning av Halvdans Sivertsens «Sommerfuggel i vinterland» er sett av snart 600.000 ganger på YouTube, og over 54.000 ganger på TV 2s nettsider.

– Rørerende og inspirerende

Rapperens tolkning i «Hver gang vi møtes» har også fått stor oppmerksomhet i sosiale medier. På Twitter hylles Vinnis versjon av Sivertsens gamle hit som «strålende» og «rørerende».

Vinni selv er både stolt og rørt over responsen han har fått etter at han gjorde sin versjon.

Se Vinnis opptreden her.

– Det er rørende, inspirerende og utrolig gøy å se responsen på min tolkning av «Sommerfuggel i vinterland», sier rapperen til «God kveld Norge».

– Sier litt om hvor bra orginalen er

Men ubeskjedent nok gir han æren til mannen bak orginalen.

– Det sier jo litt om hvor bra originalen til Halvdan er. Det har vært en ære for meg å få lov å tolke noen av de beste låtene fra et knippe av landets største artister, sier Vinni til «God kveld Norge».

Les også: Se alle opptredenene og last ned låtene her

På iTunes-lista føk Vinni rett til topps med sin Halvdan-tolkning, foran vinneren av delfinalen i Melodi Grand Prix, Plumbo med «Ola Nordmann».

Seertallene for programmet var også svært bra. I snitt så 599 000 premieren på «Hver gang vi møtes» lørdag.

Også Halvdan Sivertsen er overveldet over responsen.

– Jeg er overveldet av responsen. At mine sanger topper såvel singellista som albumlista på Itunes er jo helt fabelaktig. All ære til det flotte bandet, til artistene som gir så mye av seg sjøl og til Vinni spesielt, sier Sivertsen til «God kveld Norge».

halvdan sivertsen

I programmet ser man tydelig at Halvdan blir rørt av Vinnis tolkning.

– Sommerfuggel i Vinterland er en veldig spesiell sang for meg og jeg ble rørt og glad av å høre hans versjon. Det er en sang om toleranse, og den like aktuell i dag som da jeg skrev den. Jeg har fått fantastisk hyggelige tilbakemeldinger på programmet, og føler meg trygg på at folk kan glede seg til resten. Og så gleder meg jo til å få synge litt sjøl også, smiler den sympatiske nordlendingen.