Skal du oppdatere vårgarderoben, men er usikker på hvor du bør shoppe? Eller har du rett og slett ikke noe å ha på deg? Vi guider deg gjennom shoppingjungelen, og gir deg listen over Oslos kuleste butikker for gutta!

Er det noen butikker vi har glemt? Har du en favorittbutikk? Eller vet du kanskje om en liten bortgjemt perle? Vi vil høre fra deg! Si din mening i kommentarfeltet under!

Tv2.no/mote er Norges nye moteportal - vi har daglige oppdateringer om mote og skjønnhet, samt spennende konkurranser!

LES OGSÅ: Bli med i våre velkomstkonkurranser

Freudian Kicks

Prinsensgate 10 B

Tlf: 22 42 93 00

Freudian Kicks i Posthallen er en av Oslos kanskje hotteste butikker. Her finner du klær, tilbehør og kuriosa fra merker som Surface to Air, Uniforms for the Dedicated og Soulland, samt Freudian Kicks eget merke ved samme navn. Sjekk også ut nettbutikken for å finne det ikke alle andre har...

LES OGSÅ: Shoppingguide: Oslos beste butikker

Zara

Bogstadveien 12

Tlf: 23 19 96 50

Den spanske butikkkjeden Zara er en av våre viktigste high street-butikker, og er perfekt for deg som vil ha sesongens største trender til en billig penge. Butikken har opptil fem kolleksjoner i året, så her gjelder det å følge med! Hold øynene oppe for gode catwalk-kopier og klassiske basisplagg som enkle t-skjorter, strikk og blazere.

LES OGSÅ: Shoppingguide: Her bør du shoppe i New York

Acne

Øvre Slottsgate 11

Tlf: 22 15 51 00

Svenske Acne er et av Skandinavias viktigste motemerker, og har på kort tid etablert seg som en av Oslos kuleste butikker. Klassisk skandinavisk minimalisme er betegnende for Acne som kjennetegnes av nøytrale farger, stilrene silhuetter og rene linjer. Se etter basisplagg, chuncky strikk og jeans. Acne har tre butikker i Oslo i henholdsvis Hegdehausveien, Grønnegate og Øvre Slottsgate.

LES OGSÅ: Slik gjør du kupp på januarsalget

ACNE: Stilrent, minimalistisk og moteriktig. Acne er butikken for deg som liker den skandinaviske stilen, og de elegante detaljene.

Weekday

Stortorvet 7

Tlf: 22 33 63 99

«Fashion fades, style is eternal» sa moteskaperen Yves Saint Laurent. Og ingenting er nærmere sannheten på svenske Weekday. Her finner du både sesongbetonte trendplagg, klassiske basisplagg samt unike vintage- og remake-plagg. Blant merkene er populære Cheap Monday samt Weekdays eget merke MTWTFSS Weekday. Weekday har store, kule lokaler som er verdt et besøk i seg selv, og som gir følelsen av å tre inn i Willy Wonkas magiske verden.

LES OGSÅ: Shop rett på nett

Tommy Hilfiger

Øvre Slottsgate 25

Tlf: 22 33 44 90

Liker du den preppy «Hamptons»-stilen? Eller sverger du til den amerikanske collegetrenden? Tommy Hilfiger holder til i varehuset Eger Karl Johan på Egertorget i Oslo. Merket har et sporty, men ekslusivt preg i tråd med sesongens viktigste trender. Se etter klassiske basisplagg og skjorter, t-skjorter og gensere i sterke farger.

LES OGSÅ: London: Shoppingen du må få med deg

TOMMY HILFIGER: Preppy, sporty og anvendelig. Tommy Hilfiger er for den stilsikre og aktive mannen.

Høyer

Eger Karl Johan, Karl Johans gate 25B

Tlf: 22 70 88 20

Høyer har på kort tid etablert seg som en av de største leverandørene av moteklær til herre i Norge. Startet av den eksentriske kleskongen Ørnulf Høyer, tilbyr Høyer moteklær innenfor et bredt spekter av merker og stiler. Her finner du merker som Griffoni, Whyred, og Dondup. Høyer har sin største butikk på varehuset Eger Karl Johan i Oslo.

LES OGSÅ: Paris: Slik finner du shoppingskattene

Stress

Grensen 19

Tlf: 22 33 12 60

Stress er en av Norges viktigste street wear-butikker. Her finner du både klær og tilbehør fra merker som Adidas, Carhartt og Stüssy, samt et stort utvalg av sko og sneakers fra blant andre Nike, Converse og Vans. Stress har to butikker i Oslo i henholdsvis Karl Johans gate og Grensen.

LES OGSÅ: Loppemarked: Slik gjør du loppiskupp

Follestad

Valkyriegata 5

Tlf: 22 59 34 30

Fra å være en noe konservativ leverandør av dresser, har Follestad virkelig fått en oppgradering de siste ti årene. Butikken har fortsatt stort fokus på dresser, men har også fritidsklær, tilbehør og sko til den stilsikre mannen med et ekstra stort klesbudsjett. Her finner du eksklusive merker som Dolce & Gabbana, Hugo Boss og April 77.

LES OGSÅ: Shoppingguide: Disse godbitene er bare noen timer unna

Insomnia

Thorvald Meyers gate 50

Tlf: 23 23 02 72

Insomnia er en urban herebutikk, og er perfekt for deg som vil ha det ikke alle andre har. Her finner du designerklær fra både kjente og ukjente navn i Norge, Norden og Europa. Hver sesong har Insomnia en eller flere nye designere slik at du kan finne plagg som få eller ingen andre fører. Insomnia fører merker som Acne, Dondup, Nikolaj by Nikolaj d`Etoiles, Johnny Love, Mads Nørgaard og The Last Conspiracy.

LES OGSÅ: Moods of Norway: - Vi har alltid gjort ting på vår egen måte

INSOMNIA: Trendy merkebutikk som tilbyr klær fra både nye, og de mer etablerte designerene.

Voga

Professor Dahlsgate 5

Tlf: 22 69 07 60

Voga er en av Oslos aller hotteste butikker, og fører det beste direkte fra catwalken. Her finner du eksklusive merker som Vivienne Westwood, Maison Martin Margiela og Alexander Wang. Butikklokalene er moderne innredet, og betjeningen har svært god kunnskap om mote og trender. Et must for deg med noen ekstra kroner i lommeboka.

LES OGSÅ: De beste nettbutikkene for sko

Fretex Unika

Markveien 51

Tlf: 22 35 59 16

Fretex Unika er Fretexkjedens flaggskipbutikk, og er et skattekammer for unike vintageskatter og second hand. Sett av en hel ettermiddag til å gå på skattejakt! Fretex Unika er rettet mot et ungt og urbant publikum, og teamet bak butikkens utvalg har god kunnskap innen mote og desing. Fretex Unika er den Fretexbutikken som får inn de mest unike plaggene fra de enorme mengdene klær Fretex mottar daglig.

FRETEX UNIKA: Fretex Unika er himmelen for alle som liker å handle second-hand. Butikken tilbyr det mest unike Fretex har å by på innen klær og tilbehør.

Velouria Vintage

Thorvald Meyersgate 34

Tlf: 90 97 51 91

Velouria Vintage er en av hovedstadens beste butikker for second hand og vintage. Her finner du klær, sko, vesker og tilbehør fra 60-,70- og 80-tallet. Leter du etter en t-skjorte med ditt favorittband, eller et eksemplar av Levi's ikoniske 501-jeans, er dette stedet å starte skattejakten! Her finner du det du ikke finner andre steder, så sett av en ettermiddag til å gå på skattejakt på Velouria Vintage!

LES OGSÅ: Se motejournalistens egne favoritt-nettsteder

Hunting Lodge

Markveien 58

Hunting Lodge er butikken for deg som er ute etter det ikke alle andre her. Butikken fokuserer på internasjonale street wear-merker, og har i tillegg et stort utvalg av tilbehør og gadgets. Hos Hunting Lodge finner du merker som Wood wood, Soulland, Penfield, Clae, Gourmet, og MHI.