leneabilde (Foto: Stella Pictures/FAKSIMILE)
leneabilde (Foto: Stella Pictures/FAKSIMILE)

Nekter å fjerne nakenbilder av Lene Alexandra

Lek-bilder havnet på toppliste: – Det må hun bare takle, sier redaktør.

Lene Alexandra Øien lanserte denne uken både sin helt egen nettserie på tv2.no og sin nye plate. Det er ingen tvil om at artisten har gjennomgått store forandringer de siste årene, og det er ikke mye ved dagens utgave av henne som minner om tiden som puppemodell og puppeartist.

Likevel fikk hennes fortid som nakenmodell stor oppmerksomhet denne uken, da to flere år gamle artikler som inneholder nakenbilder og en lettkledt video ble svært populære på et norsk nettsted for menn, og havnet på topplisten.

– Resirkulerer gamle saker

Under tittelen «Naken-Lene florerer på nett» har det aktuelle nettstedet lagt ut en faksimile fra et annet nettsted hvor bildene ligger ute. Etter hva «God Kveld Norge» erfarer er det nettopp disse bildene, fra magasinene Lek og Coctail, som Lene Alexandra selv har kjøpt rettighetene til. Nettopp for å unngå at bildene skal spres.

Fredag uttrykte Lene Alexandra misnøye med at bildene igjen får oppmerksomhet på sin twitterprofil.

«Hadde nesten glemt at enkelte nettaviser har så lite å skrive om at de resirkulerer gamle saker..#moveon», skriver hun.

Til «God Kveld Norge» bedyrer Øien likevel at hun ikke lar seg opprøre.

– Som de fleste sikkert kjenner til, levde jeg et utsvevende liv tidligere. Nå er jeg imidlertid klar for nye og spennende utfordringer både som personlig trener og sanger. At min fortid dukker opp på internett eller i medier fremover, må jeg nok bare leve med, sier Lene Alexandra.

Se nettserien «Lene Alexandra» her

Les også: Lene Alexandra tar oppgjør med puppefortiden

– Det må hun bare takle

Redaktør for nettstedet Arne Skalmeraas, opplyser til «God Kveld Norge» at han ikke vil fjerne de nevnte artiklene.

– Den ene saken inneholder et lite screenshot av nakenbildene hvor du ikke kan se noen detaljer. Vi har også hatt kontakt med Lene Alexandra om dette tidligere og hun var innforstått med at vi har lov til det med grunnlag i sitatretten, sier han.

Hos nettstedet har artiklene med Lene Alexandra vært blant de mest leste de siste dagene, og Skalmeraas mener artisten gjør helt rett når hun ikke krever artiklene fjernet.

– Saken har stor nyhetsverdi, selv om videoen er gammel. Lene Alexandra er en av norges største kjendiser og dette er ting hun har gjort – så det må hun bare takle.

Les også: Lene Alexandra: – Jeg har ikke mye å skamme meg over

Ble «ko-ko»

Tirsdag denne uken ble tv2.nos nettserie«Lene Alexandra» lansert, og episodene snakker artisten om tiden som puppemodell.

– Jeg var «Boobs-Lene» 24/7 og fikk ikke lov til å være noe annet heller. Når du spiller en rolle så mye så blir du den rollen. Det er method acting liksom. Du blir helt syk i hodet til slutt. Jeg ble helt «ko-ko». Det var ikke lett å riste av seg den rollen heller, siden jeg hadde gått så sinnssykt inn i det. Det ble litt slitsomt, sier hun i serien.

GRATIS: SE EPISODE 1 AV NETTSERIEN «LENE ALEXANDRA» HER

GRATIS: SE EPISODE 2 AV NETTSERIEN «LENE ALEXANDRA» HER