Hugo Rodallega, Carlos Tévez og Chris Samba.
Hugo Rodallega, Carlos Tévez og Chris Samba.

Slik blir deadline day på TV 2

TV 2 følger overgangsvinduets siste dag, minutt for minutt. Slik følger du deadline day!

Se Deadline Day direkte på TV 2 Sumo nå!

Nervene står i høyspenn for både supportere og de engelske fotballklubbene. Tirsdag går vi nemlig inn i overgangsvinduets siste dag - deadline day.

Hvilke stjerner skifter klubb i siste liten? Hvem står for den store sjokkovergangen? Dette er klubbenes siste sjanse til å sikre seg forsterkninger før en gyver løs på siste halvdel av sesongen.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

For dette kommer til å bli en travel dag for klubbene i Premier League. Fem kamper står på programmet, samtidig som de siste overgangene spikres før vinduet stenger ved midnatt.

– Jeg gleder meg veldig. Flere måneders spekulasjoner når sitt klimaks. Det er jo fryktelig gøy, sier fotballkommentator Kasper Wikestad til tv2.no.

Vi i TV 2 holder deg oppdatert, minutt for minutt, på hvert eneste spark på ballen og alle overgangene til din klubb.

Les også: Her er de 10 heteste stjernene på overgangsmarkedet

Med en rekke eksperter og fotballpersonligheter braker det løs på TV 2 HD PL1 kl.15.30 med nyheter og reaksjoner på alt som rører seg i og rundt klubbene i England, samt de store klubbene ute i Europa. Vi holder det gående til vinduet er lukket og alle overgangene er i boks.

Se sendeskjema for Deadline Day nederst på siden!

Deadline Day
Deadline Day

Programleder Kasper Wikestad får besøk av Aleksander Schau, Thomas Aune, Claus Lundekvam, Trevor Morley, Øyvind Alsaker, Henning Berg, Petter Myhre og Peter Beagrie i studio. I tillegg kommer TV 2-blogger Lars Sivertsen og den britiske fotballjournalisten Iain Macintosh på visitt.

Les også: De bekreftede Premier League-overgangene

Supportere fra QPR, Tottenham, Arsenal og Chelsea skal også være med på å følge utviklingen på overgangsmarkedet, samtidig som vi har reportere på plass i begivenhetenes sentrum i England.

Kommentator Jørn Sundby og reporter Mathias Skarpaas gir deg de siste oppdateringene fra Manchester, mens Jon Martin Henriksen er på plass i Sky Sports sine lokaler for å formidle siste nytt.

Jon Hartvig Børrestad holder det også gående i studio, der han og en rekke eksperter vil følge den pågående Premier League-runden.

Vi holder deg også oppdatert på alle de bekreftede overgangene og de siste ryktene på tv2.no/sport. Fra morgenen av kan du følge spenningen minutt for minutt i vår livechat. Her vil også ekspertene selv delta og svare på dine spørsmål.

Hva forventer du deg av deadline day? Delta i diskusjonen i kommentarfeltet nederst på siden!

Slik følger du deadline day på tv:

12.30: Sportslunsj på tv2.no og Nyhetskanalen

TV 2 Zebra:
1800 – 2000 Deadline Day-sending
2300 – 0100 Deadline Day-sending

TV 2 HD PL1:
1530 - 2000 Deadline day-sending
2000 - 2300 Build up, pause og kamp
2300 - 0100 Deadline day-sending. (Her gir vi deg siste nytt på overgangsmarkedet, kampreferater fra Premier League-runden, samt reaksjoner på dagens begivenheter)

Har du Sumo-abonnement, kan du selvsagt følge alt dramaet direkte der også.

Sumo: Deadline Day, del 1 (fra 15.30-20.50)
Sumo: Deadline day, del 2 (fra 23.05-01.00)

Deadline Day
Deadline Day