Kilder opplyser til TV 2 at saken snart vil løse seg. Det er onkelen til ungene, altså bror til faren, som trolig vil få foreldreretten til de to ungene. Det skriver også ndtv.com i dag.

Advokaten til foreldrene, Svein Kjetil Svendsen, vil ikke kommentere de konkrete opplysningene.

Les også: Millioner fulgte «marerittet i Norge»

Barna får trolig reise til India

– Vi forhandler for fullt og tror at vi vil komme til en positiv løsning som innebærer at barna får reise til India, sier Svendsen til TV 2.

I løpet av helga og de siste dagene har saken om far Anurup og mor Saqarika Bhattacharya eksplodert i spesielt indiske medier, og etterhvert også norske. Den har utviklet seg til å bli en stor sak mellom Norge og India.

Men nå forventes det altså at avtalen mellom barnevernet og foreldrene skal gå i orden i løpet av torsdagen, 26.1.12.

Stor politisk sak i India

Det indiske ekteparet ble 11. mai i 2011 fratatt datteren på fem måneder og sønnen på tre år, og ungene ble plassert i beredskapshjem.

Moren tilhører en svært ressurssterk familie i india, og på lørdag stilte besteforeldrene opp i presidentpalasset for å prøve å få ungene hjem til India.

Indiske myndigheter har gått tungt inn i saken og den har fått mye oppmerksomhet i India.

Nå ser det altså ut til at barna blir sendt til India.

Les også: Diplomatisk drakamp etter barnevernsak i Stavanger

Onkelen til Norge

I følger kilder vil onkelen komme over til Norge etterhvert som avtalen går i orden.

I Norge vil han bli treffe barna noen ganger, før han tar med dem til India. Foreldrene har sagt til TV 2 at de vil si opp sin leilighet og jobb i Norge og reise etter barna etterhvert.