Overgangsmontasje
Overgangsmontasje

- Her er de ti mest aktuelle Premier League-overgangene

Tevez og Samba på flyttefot - og Liverpool forsterker før overgangsvinduet stenger, hevder britisk avis.

En uke gjenstår av overgangsvinduet i England. Den britiske tabloidavisen The Daily Mirror har tatt for seg ti overgangssaker som de regner med vil bli gjennomført i løpet av de neste syv dagene.

Du kan også forsterke ditt lag! Spill Premier League-manager

Disse stjernene finner seg mest sannsynlig ny klubb:

1. Christopher Samba
Blackburn til QPR
Midstopperstjernen har blitt tvunget til å trene med juniorlaget denne uken, etter å ha erklært at han ønsker seg bort fra Blackburn. QPRs nye trener Mark Hughes fikk ikke snappet Alex fra Chelsea, og retter nå all oppmerksomhet mot mannen han i sin tid hentet til Blackburn fra Hertha Berlin.

2. David Texeira
FC Groningen til Liverpool
Kenny Dalglish tørster etter angripere som vet hvor målet står, og er meget interessert i å hente Luis Suarez' landsmann til Anfield. 20-åringen har scoret syv mål på tolv kamper denne sesongen, og virker moden for større ligaer enn den nederlandske.

3. Carlos Tevez
Man City til AC Milan
Tevez-overgangen er et kapittel for seg selv, og vil trolig ikke gjennomføres før helt mot slutten av vinduet. Spissens enorme lønninger, kombinert med det faktum at han er fullstendig ute i kulden i Manchester, gjør at en overgang må gjennomføres.

Paris Saint-Germain har etter sigende trukket seg fra kappløpet om argentinerens signatur, noe som betyr at det nå er de to Milano-klubbene AC Milan og Inter som står igjen som de heteste kamphanene. I den duellen må Rossoneri sees på som favoritt.

Carlos Tevez (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Carlos Tevez (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Les også: Tevez' opprør har kostet ham 85 millioner

4. Willian
Shakhtar Donetsk til Chelsea
Den ukrainske toppklubben har bekreftet at Chelsea er interessert. London-klubben skal ha tilbudt drøye 150 millioner kroner, men fått beskjed om at det er hundre millioner for lite. Dersom Andre Villas Boas sikrer seg brasilianeren, vil han få et helt nytt alternativ på høyrekanten, noe som også vil kunne gi Daniel Sturridge en mer sentral angrepsrolle.

5. Sebastien Bassong
Tottenham til Lille
Midtstopperen får ikke spilletid på White Hart Lane, og ønsker å finne seg en ny klubb der han vil spille en mer sentral rolle. Den regjerende franske seriemesteren skal være svært interessert i kameruneren.

6. Esteban Granero
Real Madrid til Liverpool
Den anvendelige 24-åringen kan spille både bak en ensom spiss og i en kantrolle. En låneavtale har vært nevnt, og en overgang for spanjolen vil gi Kenny Dalglishs nye strenger å spille på offensivt.

7. Adrian Mariappa
Watford til Newcastle
Newcastle-forsvaret har vært utsatt for skader i det siste, og Alan Pardew skal være stor tilhenger av den 25 år gamle Watford-forsvareren. Ett bud skal allerede være avslått, men det forventes at Champions League-jaktende Newcastle vil returnere med et forbedret tilbud.

8. Heurelho Gomes
Tottenham til QPR
Brasilaneren har gjort det klart at han vil forlate Spurs etter å ha mistet førstelagsplassen til Brad Friedel.

Nå som også Carlo Cudicini ser ut til å være foran ham i rekken på White Hart Lane skal mye til for at ikke brasilianeren forsvinner, og QPR-trener Mark Hughes skal være svært interessert i mannen med blekksprutarmene.

MYKE SETER: Heldigvis for Heurelho Gomes så er setene myke på White Hart Lane. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
MYKE SETER: Heldigvis for Heurelho Gomes så er setene myke på White Hart Lane. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

9. Liam Ridgewell
Birmingham til WBA
WBA-manager Roy Hodgson hevder at deres interesse har kjølnet etter at deres opprinnelige bud ble avslått, men The Baggies skal likevel ha kommet med nye henvendelser. Birmingham kommer til å kjempe for å beholde spilleren, men kanskje blir lysten til å spille for sin tredje Birmingham-klubb for stor for den anvendelige forsvareren.

10. Nicky Maynard
Bristol City til Wigan
Etter at spissen ikke ble enig med Championship-klubben om en ny kontrakt, har flere større klubber meldt sin interesse. Wigan skal være ledende i jakten på 25-åringen, og har allerede fått et bud akseptert.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter.

Hvem tror du skifter beite i løpet av den neste uken? Ta debatten med andre i kommentarfeltet under!