Bimbo treningsbabe
Bimbo treningsbabe

Fra sexy bimbo til sporty babe

Lene Alexandra forteller sin historie.

GRATIS: SE PREMIEREN PÅ NETTSERIEN «LENE ALEXANDRA» HER

I dag har tv2.no nettserie «Lene Alexandra» premiere. Første og andre episode av realityserien om den tidligere puppemodellen, artisten og personlige treneren, er nå lansert på tv2.no.

For å markere premieren, legger vi i dag ut hele to episoder, mens du hver tirsdag fremover kan se en ny episode av serien.

Lene Alexandra Øien har gjennomgått en stor forvandling de siste årene. Fra en hverdag som puppemodell og artist, satser hun nå på jobben som personlig trener og sin kommende plateutgivelse.

I den første episoden i realityserien ser Lene Alexandra tilbake på tiden da hun for alvor slo igjennom og ble kjent i hele Norge.

LeneSkoledag250px
LeneSkoledag250px

– Alltid drømt om å bli stjerne

– Jeg vokste opp i en liten bygd som heter Trøgstad, og jeg har alltid hatt en drøm om å stå på scenen. Siden jeg var liten har jeg alltid vært veldig fascinert av alle de fine kostymene og musikken, sier Lene Alexandra.

Da hun under en musikkvideoinnspilling møtte Christer Falck som på det tidspunktet jobbet som musikkprodusent, ble det for alvor fortgang i sakene og han ville ha Lene Alexandra med i «Robinsonekspedisjonen».

– Målet med Lene er at hun skal fremstå som et kjøtthue og en dum bimbo, sier Falck i et arkivopptak som brukes i nettserien.

GRATIS: SE EPISODE 1 AV NETTSERIEN «LENE ALEXANDRA» HER
GRATIS: SE EPISODE 2 ALLEREDE NÅ

Mistet fotfestet

Som en del av samarbeidet mellom Falck og Øien fulgte også lettkledde musikkvideoer og en rekke PR-stunts hvor puppene stod i sentrum. Lene Alexandra prydet også for første gang forsiden av mannebladet FHM i Norge og i en rekke andre land.

– Det tok helt av, og jeg mistet rett og slett fotfestet. Jeg følte meg som et elendig forbilde, og at jeg hadde brukt altfor mange år på prøve å være noe som jeg ikke er. Jeg følte meg rett og slett veldig dum, sier 30-åringen.

Les også: Lene Alexandra: – Jeg har ikke mye å skamme meg over

LeneSpringer 250px
LeneSpringer 250px

Ny start

I 2008 tok Lene Alexandra et oppgjør med seg selv. Hun hadde behov for å vise en annen side av seg selv, og fjernet samtidig silikonen.

– Jeg føler jeg fikk en ny sjanse til å vise hvem jeg er i «Skal vi danse» i 2008. En konkurranse som jeg vant, sier hun førnøyd.

GRATIS: Se smakebit fra resten av «Lene Alexandra»-sesongen

Siden suksessen i «Skal vi danse» har Lene Alexandra deltatt i «Melodi Grand Prix» og fått platekontrakt med Sony Music.

– Livet mitt er mer enn karriere og kjendiseri, og i den siste tiden har begynt å tenke mer på fremtiden. Nå er målet mitt å gi ut et album på mine premisser og motivere folk til en sunnere livsstil, sier hun og legger til:

– Dette er ny start for meg og denne gangen vil jeg gjøre det på min måte. I`m back!

Les alt om nettserien og se episodene her

Les også: Lene Alexandra: – Mannfolk er bare mas!