benedicte (Foto: Bjørgli&Bergersen)
benedicte (Foto: Bjørgli&Bergersen)

Nå snakker Benedicte Adrian om MGP-nedturen

– Jeg er litt skuffet.

Selv om det var Nora Foss Al-Jabri, Reidun Sæther og The Carburetors som scoret høyest blant publikum i lørdagens Melodi Grand Prix-delfinale, var det Benedicte Adrians opptreden som engasjerte det norske folk i størst grad.

I sosiale medier var det mye snakk om Adrians fremtoning på scenen, og «Dollie de Luxe»-stjernen må finne seg i slakt etter sin opptreden.

På det tidspunktet uttalte Benedicte overfor «God kveld Norge» at MGP hadde vært en eneste stor opptur for hennes del.

Les mer: – Har aldri sett noe så malplassert på en scene noensinne

Om skuffelsen

Nå snakker Adrian om skuffelsen etter MGP-nederlaget.

– Jeg er litt skuffet, men holder motet oppe, for jeg fikk høre at nå er det cirka 1000 mennesker som er inne og hører på «Little Bobbi» på YouTube. Og det er ganske kult. Det er bra for meg, sier hun til ukebladet Her og Nå.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

adrian (Foto: Scanpix)
adrian (Foto: Scanpix)

Melodi Grand Prix skulle bli en opptur for sangfuglen. I fjor høst kom nemlig nyheten om at hun og ektemannen Gauthier Mouton går hver til sitt etter 13 års ekteskap.

Les også: Benedicte Adrian: – Det mest tragiske øyeblikket i livet mitt ble det lykkeligste

Barna fan av låten

I forkant av Melodi Grand Prix-sirkuset på Ørland lørdag, snakket Benedicte om de utfordrende ukene hun skulle gå i møte. – Jeg må ha tunga rett i munnen, og ha fokus på hva jeg skal og ikke skal – ikke bruke tid på å stresse, sa hun til «God kveld Norge».

Etter 13 år med mann og barn i Frankrike, har Benedicte nå flyttet hjem til Norge med sine to barn Viktor og Alexia.

– Hva synes ungene dine om å flytte til Norge?

– Ungene synes det er helt topp å være tilbake i Norge. De synes MGP-låta er tøff. Sønnen min er allerede helt fortvilet: «Dere må vinne alt sammen, mamma». Han synes låta er så tøff. Unger er så forferdelig ærlige, hvis ikke mine barn hadde likt låta, hadde jeg fått høre det med en gang, sa hun i forkant av MGP.

Les mer: Benedicte Adrian: – Stolt av at jeg i det hele tatt klarte å stå oppreist