David Nielsen mener at Mostafa Abdellaoue ikke er god nok for FCK. (Foto: CHAIWAT SUBPRASOM/Reuters)
David Nielsen mener at Mostafa Abdellaoue ikke er god nok for FCK. (Foto: CHAIWAT SUBPRASOM/Reuters)
Mostafa
Mostafa "Mos" Abdellaoue (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)

Mos var i København for å forhandle med FCK

Mostafa Abdellaoues dager i Vålerenga nærmer seg slutten.

Bergen/København (TV 2 Sporten): I forrige uke sa lagkamerat Harmeet Singh at han støttet Mos om han ville forlate Vålerenga til fordel for FC København. Nå ser det ut til at overgangen skal bli en realitet.

Les også: Singh: - Støtter Mos hvis han vil til FCK

Ifølge Aftenposten.no reiste Vålerenga-spilleren i dag til København, der bakgrunnen for reisen er et møte med FC København.

Samme avis melder at Vålerenga og FC København er nær ved å bli enige om en overgangssum, og at Mos og agent Stig Lillejord skal i forhandlinger med den danske hovedstadsklubben med tanke på en overgang.

TV 2 møtte Mos utenfor Parken i København mandag ettermiddag. Da bekreftet han at han hadde hatt et møte med FCK, men ville ikke si mer enn det.

- Er dere kommet til enighet med FCK i kveld?

- Det har jeg ingen kommentar til.

- Hvor stor er sjansen for at du spiller i VIF neste sesong?

- Jeg er VIF-spiller per dags dato. Mer enn det vil jeg ikke si, sa Mos, før han satte kursen mot Kastrup for hjemreise til Norge.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Spissen, som var på utlån til Tromsø forrige sesong, har signalisert at han ikke har intensjon om signere en ny kontrakt med VIF. Hans nåværende kontrakt går ut etter sesongen.

Dette gjør at Vålerenga må selge nå om de ønsker å få en god overgangssum for 23-åringen.

Ifølge det danske nettstedet Sporten.dk er prisen klubbene er blitt enige om en overgangssum på 8 millioner norske kroner for spilleren som scoret 17 seriemål i 2011.

Tidligere har både Tromsø og Odense signalisert sin interesse for lillebroren til Hannover-spiss Moa, men det virker som FCK skal bli neste destinasjon for den tidligere Skeid-spilleren.