gang møtes dolmen preus vinni
gang møtes dolmen preus vinni

Øystein Dolmen:
– Utfordringen var uimotståelig

Derfor takket «Hver gang vi møtes»-artistene ja til å være med. SE VIDEO!

I TV 2-serien «Hver gang vi møtes» sjekker Anne Grete Preus, Halvdan Sivertsen, Bertine Zetlitz, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Øystein Dolmen og Vinni inn på Hvaler gjestgiveri.

Les mer om artistene her!

Her bor de sammen i åtte dager, og hyller hverandre ved å synge coverversjoner av hverandres største hits. Samtidig får seerne muligheten til å bli kjent med våre idoler i et helt nytt miljø.

– Utfordringen var uimotståelig

Artistene er glade over muligheten til å tilbringe en drøy uke i hverandres selskap. Det var også mye av grunnen til at de takket ja til å være med i «Hver gang vi møtes».

– Tanken på å treffe andre artister, og å utveksle ideer og erfaringer – og høre andre synge mine låter og jeg synge deres – er en ny erfaring, og det hørtes artig ut, og da ble det ja, sier Halvdan Sivertsen.

Øystein Dolmen er enig.

– Jeg takket ja først og fremst for å treffe de andre kollegaene og den utfordringen å tolke de andres låter. Den utfordringen var uimotståelig, sier Dolmen som er mest kjent fra Knutsen & Ludvigsen.

Se eksklusiv video øverst i saken!

– Jeg har kastet meg ut på dypt vann

Rapperen Vinni er en av de yngre artistene som er med.

– Det er flere grunner til at jeg ble med. For det første er det de andre artistene som er med. Det er folk jeg har mye respekt for. Og så er det litt på grunn av utfordringen å ta tak i så etablerte og fine låter og prøve å gjøre det til noe eget, sier Vinni.

Se videosmakebiter fra programmet her!

Hvert program er viet én artist, og utspiller seg over én dag. Det er hovedpersonen som bestemmer programmet for dagen, og legger opp til aktiviteter på formiddag og ettermiddag. Under lunsj og middag er det de andre artistene som tar styringen, og de fremfører da hver sin låt av programmets hovedperson.

– Dette er litt nytt for meg. Jeg har vært veldig bevisst på at når jeg har vært med noe i offentligheten, så har det vært helt «strictly» til arbeidet mitt. Og nå har vi gjort alt fra fotball til bygging av sandslott og jeg har prøvd meg med sprayboks og malt et rart grafittibilde sammen med hele gjengen. Jeg har kastet meg ut på dypt vann, sier Anne Grete Preus.

Halvdan er første hedersgjest

Den første hedersgjesten er Halvdan Sivertsen. De andre artistene legger seg virkelig i selen for å levere hver sin gode versjon av låtene hans. Været innbyr ikke til de største uteaktivitetene, men det stopper ikke gjengen på Hvaler.

Halvdan Sivertsen, som er Bodøværing, har et stort behov for å ta alle med seg på havet. Seks av de mest kjente sangene til Sivertsen skal framføres i løpet av dagen. Artistene kjenner på nervene som kommer krypende når det går opp for dem at den som har laget sangene de skal framføre, sitter på andre siden av bordet.

Og Vinni har til og med begynt å angre på låtvalget sitt.

Se «Hver gang vi møtes»-premieren lørdag klokken 20.00 på TV 2.