Berge5
Berge5

Eliteserietrenere vil erstatte Robert Hedin med Christian Berge

Tom-Eirik Skarpsno og Jan-Ivar Lorentzen mener landslaget må stake ut ny kurs.

Debatten om Robert Hedins dobbeltrolle som norsk landslagstrener og klubbtrener i danske Aalborg har fått ny næring etter Norges EM-exit.

Bent Svele er blant dem som mener at Hedin må velge én av jobbene.

– Det har ikke hatt noe å si i forhold til dette mesterskapet. Men han kan ikke være der videre, er den klare beskjeden fra Bent Svele.

Ifølge Østlendingen lanserer Follo-trener Jan Ivar Lorentzen og Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno Christian Berge som ny landslagssjef.

– Vi er nødt til å finne på noe nytt. Nå må vi gå en ny vei, og den veien går ikke videre med Robert Hedin. Som jeg tidligere har sagt i Østlendingen, mener jeg Christian Berge er førstevalget til å ta den jobben, sier Lorentzen til avisen.

LES: TV 2s håndballekspert mener Hedin må slutte i Aalborg
LES: Forbyr Wilbek å gjøre som Hedin

Follo-treneren mener landslagssjefen bør være norsk. Skarpsno er enig.

– Jeg stiller meg bak Lorentzen i det utsagnet. Jeg synes Christian er en veldig god kandidat, og jeg tror også at det kan være sunt å tenke nytt. Det er på tide å få inn en norsk trener som virkelig kjenner Postenligaen og de norske spillerne, sier Skarpsno.

Berge vil ikke kommentere at Skarpsno og Lorentzen har lansert ham som ny landslagstrener.

– Det vil ikke jeg mene noe om. Nå må dette mesterskapet evalueres, og man må også sette seg inn i hva spillerne ønsker videre, sier Berge.