Queens Park Rangers' Joey Barton (Foto: Dominic Lipinski/Pa Photos)
Queens Park Rangers' Joey Barton (Foto: Dominic Lipinski/Pa Photos)

Barton med Twitter-angrep mot Warnock

Joey Barton er ikke imponert over sin gamle manager, Neil Warnock.

Neil Warnock hentet kontroversielle Joey Barton til Queens Park Rangers i sommer etter at midtbanespilleren hadde falt i unåde hos ledelsen i Newcastle.

Støttet Barton i høst
Den frittalende bråkebøtten kritiserte blant annet ledelsen på Twitter og Newcastle gjorde det til slutt klart at de ønsket å gi bort Barton, som ble kåret til årets spiller av fansen, gratis.

Mange mente Warnock tok en unødvendig sjanse da han signerte Barton i høst, men 63-åringen mente det var viktig å gi spilleren en ny sjanse.

– Han ser nok tilbake på en del hendelser og angrer, men jeg har også sagt og gjort en del dumme ting. Jeg bekymrer meg ikke, sa Warnock den gang.

Mener eiern ble påvirket av spillerne
Etter at Warnock fikk sparken fra QPR har manageren antydet at visse spillere hadde fått for stor innflytelse hos eier Tony Fernandes og kom med et lite stikk til Barton.

– Jeg vil ikke snakke om Joey Barton. Han snakker om seg selv nok og jeg vil la Joey snakke om Joey. Alt jeg vil er å snakke om de positive tingene i klubben, fortalte Warnock ifølge The Guardian.

Barton med Twitter-angrep på Warnock
Dette førte til at Barton tente på alle plugger og 29-åringen kom med flere angrep mot sin gamle manager.

Her er noen av meldingene til Barton:
– Mistet jobben og nå skylder denne fyren på alle andre enn seg selv. Flaut, det er på tide å se seg selv i speilet kamerat.

– Ikke en fan av folk som prøver å gjøre syndebukker av andre. Twitter kostet han jobben? Jeg kan komme på en million andre grunner.

– Gleder meg til kampen mot Wigan i morgen. Første gang på lenge hvor vi faktisk har en plan og er organisert.

Neil Warnock vil nok muligens angre på at han ikke bare tok sjansen på Barton, men også gjorde den tidligere Newcastle og Manchester City-spilleren til lagets kaptein.