ÅRETS BRUDEMOTE? Designerduoen Kaviar Gauche viste denne noe spesielle brudekjolen under Berlin Fashion Week tidligere denne uken.
ÅRETS BRUDEMOTE? Designerduoen Kaviar Gauche viste denne noe spesielle brudekjolen under Berlin Fashion Week tidligere denne uken.

Ville du giftet deg i denne?

Hvem har sagt at man skal vente til bryllupsnatten med å vise alt...

Skal du gifte deg, og er på jakt etter brudkjole? Glem de klassiske bløtkakekjolene med konservativt snitt og lange slep. Nå skal du nemlig ta bryllupsnatten på forskudd...

Hva synes du om den kontroversielle brudekjolen? Moderne brudemote eller smakløs trend? Si din mening i avstemningen under!

Årets brudemote?

Jakten på den perfekte brudekjolen er over. I alle fall hvis vi skal tro den tyske designerduoen Kaviar Gauche som under Berlin Fashion Week tidligere denne uken viste neste sesongs brudemote. Og det var spesielt én brudekjole som skilte seg ut under motevisningen - om man i det hele tatt kan kalle kreasjonen for en kjole.

LES OGSÅ: Fyrstinnen av Monaco giftet seg i Armani

HVIT BRUD: Det er nok ikke mange bruder som ville gått til alters
  i denne brudekjolen fra den tyske designerduoen Kaviar Gauche.
HVIT BRUD: Det er nok ikke mange bruder som ville gått til alters i denne brudekjolen fra den tyske designerduoen Kaviar Gauche.

Noe for Lady Gaga?

For det er neppe mange bruder som vil gå til alters i denne brudekjolen, som minner mer om en minimal bikini enn en kjole. Da snakker vi i så fall bryllup på stranden i Copacabana, en liberal svigermor og en god dose selvtillit. Eller rett og slett som en antrekk til selve bryllupsnatten. Når det er sagt, ser vi ikke bort fra at dronningen av provokasjon, Lady Gaga velger nettopp denne kreasjonen som sin brudekjole.