skavlan
skavlan

Skavlan: – Maria er nådeløs

Fredrik Skavlan prater om forholdet til kjæresten Maria Bonnevie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den populære programleder møtte kjæresten, den svensk-norske skuespilleren, Maria Bonnevie i 2002. De to møttes da Bonnevie var gjest i hans program.

– Jeg ble interessert med én gang. Tatt i betraktning alt snakket om at jeg flørter med gjestene mine, er det litt flaut at vi møttes i studio. Men det er den eneste gangen jeg har gjort det, sier Skavlan ifølge Se og Hør Weekend.

Maria og Fredrik er ikke bare kjærester, men også hverandres støttespillere – og ikke minst kritikere.

– Maria er nådeløs mot meg. Hun er hundre prosent ærlig og forteller meg nøyaktig hva hun mener om det jeg gjør. Dersom det er noe hun synes jeg burde gjort annerledes, får jeg høre det. For meg er det psykisk viktig å ha henne å diskutere med, forteller Skavlan.

Vil ha flere barn

Den populære programlederen har allerede vært gift en gang og har tre barn med sin ekskone. Han utelukker ikke at han vil ha flere barn, men når, er opp til kona.

– Jag har sagt til Maria at skal vi ha barn, da får det bli snart, slik at jeg ikke behøver å gå med barnevogn sammen med min egen sønn. Men det er Maria som avgjør, jeg tror hun funderer på det her, men det er vanskelig å bestemme når. I min alder bruker man livet sitt til og gjøre det enda mer komfortabelt. Man skal spille mye golf, drikke dyre viner og reise overalt. Da synes jeg heller det er bedre å bli pappa igjen, har Skavlan fortalt Expressen.