Torsdag kveld var den røde løperen rullet ut i Oslo, i forbindelse med lanseringen av mobiltelefonen Prada phone by LG 3.0.

Mistet telefonen i do

Flere celebriteter hadde tatt turen til Astrup Fearnley museet i Oslo for å overvære lanseringen, og i den anledning var det flere som kunne røpe opptil flere pinlige mobiltabber.

– Jeg mistet telefonen min i do rett før jeg kom hit. Så det er bra at jeg er her da, jeg trenger virkelig en ny. Den funker ennå, men vi får se hvor lenge, sier Linni Meister til «God kveld Norge».

Les også: Linni Meister: – Botox på boks. Give it to me!

Sendte «jeg elsker deg» etter to møter

Komiker Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen holdt på å gå i baret da han skulle sjekke opp ei jente han var forelsket i via mobiltelefon.

– Det var en gang jeg var veldig forelsket i ei jente, og etter å ha møtt henne to ganger, sendte jeg «jeg elsker deg»-melding til henne. Dette fordi telefonen jeg hadde da, hadde slike standardsetninger som plutselig dukket opp. Jeg husker jeg febrilsk forsøkte å få fatt i henne etterpå, ringte flere ganger uten at hun tok telefonen. Da jeg endelig fikk tak i henne viste det seg at hun aldri hadde fått meldingen. Vi ble kjærester den gangen, så det kan ikke ha vært feil, ler han.

Lommeringer

Andre havner i mer typiske situasjoner når det gjelder mobilbruken. Elle-redaktør Signy Fardal har opplevd én gang for mye det å lommeringe.

– Det er en kjent sak, og det skjer stadig vekk.

– I tillegg er det like mye styr hver gang jeg skal ha ny telefon å få de gamle kontaktene over på den nye, forteller hun.

Les også: Slik kler kjendisene seg i 2012

Ble frastjålet telefon

For Pia Haraldsens del, har det ikke vært så mange mobiltabber. hun opplevde imidlertid å bli frastjålet sin telefon da hun var på ferie i Nice for noen år tilbake.

– Jeg ble frastjålet vesken min, med alt av verdisaker i, da jeg var i utlandet. Så der sto jeg, på flyplassen i Nice, helt hjelpeløs. Jeg hadde heldigvis passet, men det var stort sett det, sier Pia til «God kveld Norge».

Les også: Pia Haraldsen: – Jeg faller ikke for nerder