pepe er litt hissig to
pepe er litt hissig to
pepe er litt hissig
pepe er litt hissig

– Hadde ikke Pepe blitt fotballspiller, hadde han sikkert sittet i fengsel

Se Carl-Erik Torps Pepe-dom og gjenopplev Casquero-overfallet.

Real Madrid-stopper Pepes allerede frynsete rykte ble neppe bedre etter at han tråkket på hånden til Lionel Messi i onsdagens El Clásico.

Fotballstjerner verden over, blant annet Wayne Rooney, raste mot hans oppførsel.

– Vil få konsekvenser
Men dommeren så ikke hva som skjedde, og Pepe slapp å få se det røde. Det faktum at dommeren ikke reagerte gjør imidlertid at han kan straffes i ettertid.

– Det vil få konsekvenser for ham, det er helt klart, sier Carl-Erik Torp.

Pepe har flere ganger tidligere vist seg fra sin verste side, og aller best huskes episoden fra 2009. Da fikk han ti kampers karantene etter å ha sparket Getafes Javier Casquero flere ganger.

Se intervju med Torp og Casquero-overfallet over!

– En kjeltring
Carl-Erik Torp mener Pepe skal prise seg lykkelig over det faktum at han ble fotballspiller.

– Han er en kjeltring, det er ikke noe tvil om det. Det har vist seg gang på gang. Det er greit at han ble fotballspiller, hadde han ikke blitt fotballspiller hadde han sikkert sittet i fengsel et eller annet sted, sier den tidligere Brann-spilleren.

Nå tror han Pepe må regne med å bli tirret av motstanderne titt.

– Det er med på å fyre opp og provosere. El Clásicoene har blitt ekstremt stygge etter hvert, og han er nok en av hovedgrunnene til at det blir ampert, sier Torp.

Pepes oppførsel har også skapt reaksjoner i Spania. Det normalt sett så Real Madrid-vennlige storavisen Marca kaller Pepes oppførsel for «skammelig» og «uakseptabel».