I tillegg til modell -og TV-oppdrag tjener Linni Meister gode penger på sin populære blogg. I sesongpremieren av «Linni» på TV 2 Bliss viste Linni seerne hvordan hun tjener penger på bloggen.

Forretningskvinnen Linni

I episoden viser Linni frem businesskvinnen i seg, og har flere forretningsmøter i sitt nye kontor i Oslo.

– Det er en veldig businessminded jente inni meg, og jeg gjør jo forretninger med diverse sponsorer og samarbeidspartnere til bloggen. Da er det veldig greit å ha et sted hvor jeg kan sette meg ned å bare konsentrere meg om det, sier Linni om sitt nye kontor.

En av inntektskildene hennes er produkter som hun reklamerer for på bloggen.

– Belinda og Janne fra Make Style er her for å vise meg nye produkter som jeg kan få teste ut å se om jeg er fornøyd. De jeg er fornøyd med anbefaler jeg videre på bloggen min, sier Linni.

Les også: Slik er det nye livet til Linni Meister og Dennis

Botox på boks

Ett av produktene Linni får teste ut er en linjekrem uten botox.

– Give it to me. Botox på boks er noe jeg kan godta. Dette er noe jeg virkelig kan stå for. Jeg kan ikke bare blogge om ting for å blogge om det, jeg må stå for det og like det. Det er jeg hvertfall med dette her, sier Linni om produktene hun får teste ut.

Hun får også besøk av Henri fra Handelsportalen, som har med mobiltelefondeksler. Linni har tidligere reklamemert for flere av dekslene, og vært en av faktorene til at salget har økt kraftig.

– Takket være deg så har vi solgt masse av dem. Salget har økt kjempemye etter at du har blogget om dette her, sier Henri tydelig fornøyd til Linni.

Se forretningskvinnen Linni i klippet øverst i saken.

Les også: Linni: – Det verste jeg har gjort