Fred Hamelten
Fred Hamelten

Kjendisenes øyebrynsguru lager pinsett til 200.000

Pyntet med gull og diamanter – målgruppen er fiffen.

– Som Hanne Krogh sier, det er galskap å lage en pinsett til så mange penger, sier øyebrynspesialist Fred Hamelten og ler.

Hamelten har de siste årene pleiet og stelt norske kjendisers øyebryn, og har etter hvert skaffet seg en imponerende kundeliste.

– Jeg er ikke så god med navn, men jeg jobber med blant andre Dorthe Skappel , Vendela Kirsebom , Tone Damli Aaberge , Janne Formoe , Sarah Natasha Melbye , Vår Staude og Marion Ravn , sier Fred, og legger til:

– Jeg har også en del kunder som ikke vil at jeg skal si navnet deres, de vil være anonyme. Jeg har hjulpet mange menn også, Jørn Hoel, Christer Falck og Tommy Sharif for å nevne noen. De traff jeg gjennom «Happy Day». Som kona mi, Tina, sier: Jeg lever mye i fremtiden. Jeg må ha nye prosjekter på gang hele tiden, sier han.

hamelten2 (Foto: Fredrik Furuseth)
hamelten2 (Foto: Fredrik Furuseth)

Samarbeider med Jan Thomas

Gjennom å ha stelt flere TV 2-kjendisers øyebryn kom Hamelten i kontakt med Jan Thomas.

– Første gang jeg traff Jan Thomas var på TV 2. Jeg var opptatt med øyebrynene til Dorthe Skappel, og hun sa vi burde jobbe sammen.

Jan Thomas tok kontakt etter noen måneder, og Fred begynte å jobbe i salongen for fire år siden.

– Det er en stor glede å jobbe med Jan Thomas. Han skaper så mye bra.

Pinsett i hvitt gull og 33 diamanter

SANG: Tone Damli Aaberge gjester Allsang på grensen i sommer. (Foto: Roger Fosaas 5031, © ps)
SANG: Tone Damli Aaberge gjester Allsang på grensen i sommer. (Foto: Roger Fosaas 5031, © ps)

Nå har han altså laget en svært kostbar pinsett.

– Den dyreste pinsetten koster 200 000 kroner, og er laget med 1 1/2 karats diamanter. Det er ikke problemfrie diamanter, det er fra en trygg leverandør. Den er laget med hvitt gull og 33 diamanter. Den store diamanten holder litt over en karat – og de er produsert i Sveits.

– Hvem skal kjøpe noe så dyrt?

– Jeg har ikke bare så dyre pinsetter, de finnes i mange forskjellige prisgrupper. De som har alt er de som er kundegruppen her, dyre boliger, dyre biler, hytte til 30 millioner kroner og de som ønsker seg unike ting.

– Har du solgt noen ennå?

– Ikke den dyreste, men av de andre har jeg solgt.

– Så glad at jeg begynte å danse

Fred Hamelten vil nå utvide kundegruppen ytterligere og satser på det store, russiske markedet.

Han sier at en stor russisk skjønnhet er blant de fremtidige kundene.

– Ja, det er Irina Shayk, kjæresten til fotballspilleren Cristiano Ronaldo. Hun ville bli venn med meg på Facebook, jeg ble så glad at jeg begynte å danse. Det blir spennende å jobbe i Russland også.

– Blir du rik?

– Det er klart det er penger i det og god business. Men regningene skal betales, de også. Jeg har gode kunder her i Norge, og det er jeg veldig takknemlig for.

Irina-Shayk
Irina-Shayk