ELLEVILL DANS: Mia Gundersen, Elisabeth Andreassen, Bugge Wesseltoft og Steinjo Grieg Halvorsen svinger seg til Zumba.
ELLEVILL DANS: Mia Gundersen, Elisabeth Andreassen, Bugge Wesseltoft og Steinjo Grieg Halvorsen svinger seg til Zumba.

Se kjendisenes ville «Zumba»-oppvisning

Slik fikk Steinjo Mia Gundersen og Elisabeth Andreassen til å «shake» på stuegulvet hans.

Mandag kveld er det premiere på «4-stjerners middag» på TV Norge, programmet hvor kjendiser inviterer til middagsselskap, og publikum får en sniktitt inn i selebritetenes hjem og kokkekunnskaper.

Denne kvelden er det komiker Steinjo Grieg Halvorsen som inviterer til fest. Det er Elisabeth Andreassen , Mia Gundersen og Bugge Wesseltoft som blir invitert til selebert selskap.

Lynkurs i «Zumba»

Selv om Steinjo har svettet over grytene på kjøkkenet timevis i forkant av den store kvelden, for å tilbrede et deilig måltid, legger han slettes ikke opp til noe latskap for gjestene som er invitert til middag denne kvelden. Etter at et treretters måltid er fortært, sørger komikeren for at kaloriene skal brennes raskt av igjen.

Det blir nemlig «Zumba»-kurs i stua til Steinjo.

Les også: Derfor begynner Linni å gråte i «4-stjerners middag»

– Det er en forhistorie til dette. Min mor er 73 år nå. Hennes største glede er å trene på sats. Hun forelsker seg i den ene danseinstruktøren etter den andre. Først var det Bjørn Tore, så var det ballett-Kai, men nå har det gått helt til taket med Arthur. Overraskelsen i dag er et lynkurs i Zumba, sier Steinjo i programmet.

Gjestene er sporty og spretter opp fra stolene for å svinge seg på gulvet, og franske Arthur fikk fart på hoftene til kjendis-gjengen.

Se den ville Zumba-dansen i videoklippet ovenfor.

– Jeg var så nervøs at jeg ikke klarte å stå på bena

– Jeg var med på en prøvetime med Arthur i forkant, og han hadde en helt spesiell kontakt med publikum, og en morsom karakter. Det var da jeg fikk ideen, forteller Steinjo til «God Kveld Norge».

– Du hadde imponerende «mooves» selv, hadde du lagt deg i hardtrening i forkant?

– Nei, jeg har prøvd det bare en gang, men nå på nyåret har jeg planer om å trene litt mer, så da kanskje det blir mer Zumba.

– Var du nervøs i forkant av kvelden?

– Jeg var så nervøs at jeg omtrent ikke klarte å stå på to ben. Jeg var jo førstemann ut, og hadde invitert store navn som Bugge Wesseltoft, Elisabeth og Mia. Vi var en gjeng med fine folk, og vi fikk fin kontakt. Vi har holdt på kontakten og planlegger å samles til middag igjen, sier Steinjo.

Les også: Bettan: – De er surpomper som kommer med magedritt

4-STJERNERS: Mia Gundersen ble invitert i middagsselskap hos
  komiker Steinjo.
4-STJERNERS: Mia Gundersen ble invitert i middagsselskap hos komiker Steinjo.