FARGERIKE FAM: Motedesigneren Fam Irvoll er hovedperson i webserien «FAM» på TV 2s motesider.
FARGERIKE FAM: Motedesigneren Fam Irvoll er hovedperson i webserien «FAM» på TV 2s motesider.

Følg dronningen av galskap på TV2.no

Motedesigneren Fam Irvoll er hovedperson i webserien «FAM». I tiden fremover får du tre episoder hver uke!

Den norske motedesigneren Fam Irvoll er kjent for sin unike stil, fargerike design og herlige galskap. Og med norske og internasjonale stjerner som Katy Perry, Marina & The Diamonds, Lady Gaga og Samsaya blant sine tilhengere er Fam en av Norges mest populære designere.

SE EPISODE 1 OG 2 AV «FAM» HER!

Nå blir motedesignerens hektiske liv webserie på TV2.no, og fra mandag av vil Fam Irvoll være hovedperson i den nye webserien «FAM» på TV2.no/mote.

Hver mandag, onsdag og fredag de neste ukene får du en ny episode av webserien her!

Et halvår med Fam

I webserien «FAM» følger vi Fam Irvoll som Norges heteste motedesigner - og mamma. Det blir en prøvelse for alle i Fams nærhet når hun skal fortsette den suksessfulle designerkarrieren med en nyfødt baby.

Det blir et hektisk halvår for Fam. Sammen med familie, venner og den lille babyen designer hun både klær, glass og sengetøy, arrangerer motevisninger, utstillinger og spiller inn film. Dessuten har hun planer om å slå igjennom i London.

POPULÆR DESIGNER: Fam Irvoll får sin egen realityserie på TV 2. Her med venninne Samsaya.
POPULÆR DESIGNER: Fam Irvoll får sin egen realityserie på TV 2. Her med venninne Samsaya.

Ikke bare glitter og glamour

– Det har blitt en søt dokumentar. Jeg er veldig glad i dokumentarer selv, og serien blir også et fint minne å ha for familie og venner som noe vi kan se tilbake på, sa Fam til TV2.no da serien første gang ble vist på TV 2 Bliss i fjor høst.

Hun ønsker også å vise folk at motebransjen langt i fra bare handler om glitter og glamour.

– Det er en serie for folk som vil vite hvordan det er å være designer i Norge bak den glamourøse fasaden. For det er jo absolutt ikke sånn virkeligheten er, sier Fam.

– Er det noe som blir spesielt morsomt å få med seg i serien?

– Det er litt gøy når jeg blir full for første gang etter at jeg fikk barn. Andre sa at man ble full etter én øl, men jeg klarte tre. Det var i alle fall morsomt for meg å se etterpå, sier designeren.

Hun har med seg filmcrew på alt fra motevisninger til venninneturer og møte med popstjernen Marina fra Marina & The Diamonds. Men en reality-serie har det ikke blitt.

– Jeg har jo med meg datteren min over alt, men har vært nøye på hvordan stoffet brukes og at ansiktet hennes ikke filmes. Mannen min er heller ikke med i serien. Jeg ønsker ikke at dette skal handle om mitt hjemmeliv, men om det jeg driver med i jobben min, forklarer Fam.

Tyll, blonder og sigaretthårbøyler

Fam Irvoll designer klær for både menn og kvinner, og er kjent for sin bruk av sterke farger, 3D-effekter og tegneserieelementer i sine kolleksjoner. I 2010 viste Fam for første gang en kolleksjon for barn, «Little Cupcakes».

Fam Irvoll har utdannelse fra Esmond International og Central St. Martins i London. Hun har deltatt på en rekke moteuker, blant annet London Alternative Fashion Week og Riga Fashion Week. Hun har deltatt hver sesong under «Oslo Fashion Week» siden debuten i 2005.

Under motevisningen til Fam Irvoll på By:Larm i 2011, sendte designeren modellene nedover catwalken ikledd sko på hodet, BH-er med askebeger og hårbøyler med sigaretter.

Under Oslo Fashion Week i august i fjor viste Fam Irvoll blonder, tyll og små blomsterapplikasjoner. Blant modellene var Fams gode venninne Triana Iglesias. Vi anmeldte Fam Irvolls visning - les hva vi syntes om kolleksjonen.

Fam Irvoll har tidlgiere arbeidet som assistent for designere som Vivienne Westwood, Gareth Pugh og norske Peter Løchstøer.

Kjendisyndling

De fargerike kreasjonene til Fam Irvoll har falt i smak hos norske kjendiser og internasjonale superstjerner. Lady Gaga, Marina & The Diamonds, Samsaya, Charlotte Thorstvedt, Mira Craig og Mariann Thomassen bruker alle Fams fantasifulle og kreative design.

LES OGSÅ: Fam Irvoll: Kan du se hvem det er?