NYBAKTE FORELDRE: Sivert Høyem og kjæresten Helena kom på Spellemann og deres første fest etter at de fikk datteren Hanna.
NYBAKTE FORELDRE: Sivert Høyem og kjæresten Helena kom på Spellemann og deres første fest etter at de fikk datteren Hanna.

Kona til Sivert Høyem: – Vi har barnevakt for første gang

De nybakte småbarnsforeldrene var ute på fest for første gang etter fødselen.

I desember ble artisten Sivert Høyem og kjæresten Helena Brodtkorb foreldre til lille Hanna.

Under «Spellemann 2011» kom de nybakte småbarnsforeldrene på den røde løperen sammen, men hadde lite å si om det nye livet som mor og far.

Les også:Sivert Høyem ble pappa

Ute på vift

Da pressen på den røde løperen spurte hvordan det var å nå være småbarnsforeldre begynte Sivert å le og hadde et kort og raskt svar på det.

– Vi har ingen kommentar, sa Sivert til pressen.

Men kjæresten Helena kunne allikevel gi litt til de gravende journalistene.

– Vi har barnevakt for første gang i kveld forstår du, det kan du skrive sa hun og la til at det var hennes foreldre som var hjemme med lille Hanna.

Les også: – Gratulerer med tidenes første rasistiske takketale!!!

– Stor konkurranse

Sivert var nominert til i kategorien «årets mannlige artist» som ble vunnet av Jarle Bernhoft.

Da «God kveld Norge» spurte Sivert om hva han trodde sjansene for å vinne var før utdelingen startet, kunne han fortelle at han ikke hadde den store troen på å vinne.

– De er rimelig små. Nei det er ikke så farlig. Det er kult å være nominert og at folk tenker på deg. Men ellers er det bare sånn, det er kult å være ute en tur, sa han.

Videre fortalte artisten at det heller ikke spilte så stor rolle å vinne.

Han mener det er stor konkurranse i den norske musikkbransjen og at det er en stor ære å være nominert.

– Det er ikke så viktig. Det er det som er med musikk, man skal egentlig ikke konkurrere noe. Jeg har konkurranseinstinkt men ikke i forhold til Spellemannprisen. Jeg har det i forhold til om kollegaen din er veldig bra, så satser du litt ekstra selv så blir du bedre. Det er høy nivå innen norsk musikk og det er fint og vite da. Men i forhold til å vinne en spellemann eller ikke så er det bare gøy å være nominert, sa Høyem.

Les også:Mariann Thomassen kom på rød løper med hold-in-strømpebuksa utenpå kjolen