STOLT KONE: Jarle Bernhoft er gift med flotte Lisa som kunne fortelle til «God kveld Norge» at hun ser mye mindre til sin ektemann etter at karrieren hans har nådd nye høyder.
STOLT KONE: Jarle Bernhoft er gift med flotte Lisa som kunne fortelle til «God kveld Norge» at hun ser mye mindre til sin ektemann etter at karrieren hans har nådd nye høyder.

Kona Lisa innrømmer: – Vi ses jo mindre, det har blitt tommere

Kona til Jarle Bernhoft unner ektemannen suksessen, men har fått kjenne på medaljens bakside.

Jarle Bernhoft har blitt en av Norges største artister - og har imponert stort med sin spesielle måte å skape musikk på.

Under Spellemannsprisudelingen 2011 mottok han både prisen som «beste mannlige artist» og prestisjeprisen «årets Spellemann».

Da «God kveld Norge» gikk direkte fra den røde løperen på utsiden av Folketeateret like før showet startet, kunne Jarle fortelle at han allerede følte seg som en vinner, bare ved å være nominert.

Les mer fra «God kveld Norges» direktesending på den røde løperen.

Les også: Jan Eggum fikk «årets ærespris» på Spellemann

Skryt av kona

– Det føles fantastisk å være nominert. Resten tror jeg ikke burde spille noen rolle. Jeg ser ikke på det som å vinne. Det er å få en pris eller ikke få en pris. Det å bli nominert er å vinne rett og slett, så det er ikke noen konkurranse for meg. Det er noen som blir utpekt som en mottaker av en munnspillstatuett.

Jarle kom på den røde løperen sammen med sin kjære kone Lisa.

Hun fikk et saftig kyss av ektemannen da han vant prisen som «årets Spellemann», og hun kunne fortelle til «God kveld Norge» at hun var mektig stolt av ektemannen og årets prestasjoner.

– Det er klart jeg er fornøyd med Jarle i år, lo kjæresten.

– Du var vel fornøyd med meg i fjor også du?, spør Jarle.

– Ja jeg var fornøyd i fjor og i året før det og året før det, sier kona kjærlig.

Les også: Spellemann-nominerte Siri Nilsen viste fram babymagen på den røde løperen

Har merket suksessen

Men Lisa kunne også fortelle at hun hadde merket en stor forskjell på hjemmebane nå som ektemannen har blitt så populær.

– Ja, ja - helt klart. Og vi ses jo mindre kan man si. Men utover det så er det ingen forandring på han. Ikke noe forandring på han, men litt tommere, forteller Lisa åpenhjertig.

– Unner du han suksessen?

– Definitivt! Selvfølgelig, det går ikke an å spørre om det, ler kjæresten.

Les også: Fire priser vraket fra Spellemann-sending