Tidligre Heerenveen- og Vålerenga-spiller Thomas Holm går fra Molde til Fredrikstad, i det som er FFK's første forsterkning i dette overgangsvinduet.

30 år gamle Holm, som i 2011 var utlånt fra Molde til Tromsø, går gratis til FFK og slutter seg umiddelbart til troppen.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Molde, men det skal likevel bli godt å flytte tilbake til Østlandet, sier Holm til Fredrikstads blad.

Les også: FFK vil ha Keeper-Knudsen

Holm var på medisinsk test tidligere i dag, og har tegnet en 2-årskontrakt med Østfolds-klubben.

Midtbanespilleren, som har spilt 175 kamper i tippeligaen, i tillegg til 50 kamper i nederlandsk serie for Heerenveen og Veendam, blir en viktig brikke for FFK i følge trener Tom Freddy Aune.

Han mener Fredrikstads midtbane nå er komplett.

- Thomas sine styrker ligger i det defensive spillet og han har en meget god spilleforståelse. Med ham på plass så vil vi være styrket i den delen av spillet. Samtidig vil vår midtbanekabal nå være lagt. Vi besitter både fart, teknikk, fysikk, ungdommelighet, entusiasme og erfaring, sier Aune til klubbens hjemmesider.

Fredrikstad har også brukt opsjonen de har hatt på fjorårskometen Khalifa Jabbie, og han har signert en kontrakt til 2015 med de rødhvite.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk