Alex Ferguson (Foto: MATTHEW HEALEY/Afp)
Alex Ferguson (Foto: MATTHEW HEALEY/Afp)

Ferguson frykter at Bolton gjør som Blackburn

United-sjefen forventer et hardtkjempende Bolton-lag på Old Trafford.

Se Manchester United - Bolton på TV 2 Premier League HD 2 og tv2sumo.no klokken 16.00

Manchester United spiller lørdag sin første kamp hjemme på Old Trafford etter sjokknederlaget mot Blackburn nyttårsaften.

Denne gangen er det et annet bunnlag i Premier League som gjester «drømmenes teater», og Manchester United-manager Sir Alex Ferguson frykter at Bolton skal klare den samme bragden som bunnrival Blackburn klarte for to uker siden.

– Når du spiller mot lag som ligger i bunnen av tabellen, slik vi gjorde mot Blackburn, er det viktig at man går ut på banen og tar styringen. Vi gikk inn mot Blackburn-kampen med respekt for dem, men vi spilte en svak kamp, sier Ferguson, ifølge The Mirror.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Skotten forventer en tøff batalje mot naboene fra Bolton, som kjemper om å unngå nedrykk fra Premier League denne sesongen.

– Vi trenger en god opplevelse mot Bolton. De er et lag som vil kjempe med alt de har. Det er en ting man kan forvente seg fra lagene i bunnen av tabellen - de kjemper, legger han til.

Ferguson har spådd at laget som skal vinne Premier League må senke mer enn 80 poeng denne sesongen, og han tror når at innspurten i Premier League vil bli mer dramatisk enn noensinne.

– Jeg sa for noen år siden at det ville være flere lag med å kjempe om tittelen etter hvert. Tidligere var det fire klubber som alltid var å regne med i toppen, men nå har man seks lag etter at Tottenham og Manchester City har etablert seg blant topplagene. Det har uten tvil blitt mye mer interessant for fansen, avslutter han.

LES OGSÅ: Ingen QPR-overgang for Alex?