Komikerdronningen Anne-Kat. Hærland skal være singel igjen, etter at kjæresten Trond Kjørlaug flyttet ut like før jul, melder Se og Hør Weekend.

– Flyttet ut

Det ble kjent at de to hadde blitt et par for to og et halvt år siden, da Anne-Kat. var på turné, og han var teknisk ansvarlig på samme forestilling.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Anne Kat Hærland

Den siste tiden har paret bodd sammen i komikerens leilighet ved Briskeby i Oslo, før han skal ha flyttet ut før juletider.

Ifølge Se og Hør ønsker ikke Hærland å kommentere bruddet, men det skal være godt kjent i komikermiljøet at forholdet er over.

Møttes på jobb

Et halvt år etter nyheten om Anne-Kat. s skilsmisse fra Espen Hauglid ble det offentlig kjent at Hærland hadde funnet lykken på ny i 2009. De to hadde da allerede kjent hverandre i flere år, ettersom Trond arbeider som lydtekniker.

Han har i mange år jobbet tett med mange av våre mest kjente og kjære artister; Dagfinn Lyngbø, Kristian Valen og Rune Andersen for å nevne noen.

Les mer: Anne-Kat. med ny kjæreste

– Vil ikke ha barn

Komikerdronningen har hele tiden vært klar på at hun ikke ønsker seg barn.

– Nei, nei. Ser det sånn ut? Hold opp, da! Nei, har Anne-Kat. tidligere uttalt til «God kveld Norge».

– Jeg har sagt det siden jeg begynte som 24-åring på TV, og nå er jeg 38: «Nei, jeg skal ikke ha barn». Nå er det gudskjelov snart for sent, lo hun.

Les mer: Derfor nekter Anne-Kat. å bli mamma