AMOKK: Linni Meister ble overasket da en røykmaskin gikk amok i bilen hun satt i under en fotoshoot.
AMOKK: Linni Meister ble overasket da en røykmaskin gikk amok i bilen hun satt i under en fotoshoot.

Her går det galt for Linni Meister: – Jeg fikk skikkelig angst

Røykmaskinen gikk amok under fotoshoot.

Linni Meister er en attraktiv modell på markedet.

I den tredje sesongen av «Linni», som starter på TV 2 Bliss søndag, får man bli med når Linni drar til Maridalen i Oslo for å være med på en photoshoot til bladet Spirit.

– Jeg føler jeg er sammen med et «dream team» på denne fotoshooten. Det er en av mine favorittjournalister, som heter Lars - og en av mine favorittfotografer Morten som gjør jobben. Og en av favorittmakeup-artistene mine, Terese, er også med. Det ikke bare at jeg har fått æren av å gjøre cover for dem, men jeg har blitt spurt om å være gjesteredaktør også. Det synes jeg er utrolig stort, forteller Linni.

Les også: Spør Linni, Petter og Mari

Røykmaskinen gikk amok

Under fotoshooten blir Linni sminket, stylet og fikset med alt fra vipper til extensions, mens hun forteller om hvordan bildene skal bli.

– Vi skal ha en festivalinspirert shoot i litt sånn hippiestil. Det er med litt fjær og bånd og sånn, sier Linni til sminkedamen sin.

Da fotograferingen starter ser det ut til at ting går på skinner for modellen.

– Jeg merker at jeg trives veldig godt med denne photoshooten. Føler meg faktisk i mitt rette element, blant stylingen og de flotte, lange kjolene. Føler meg litt som en prinsesse da, sier Meister.

Men så går det galt.

– Jeg ble litt sånn redd jeg når jeg satt inni all røyken

Under et av bildene skal Linni sitte i en eldre bil, med beina ut av vinduet. Men i det bildene skal knipses, går røykmaskinen amok, og alt man kan se er en hostende Linni som forsvinner i den tykke røyken.

– Jeg ble litt sånn redd jeg når jeg satt inni all røyken, fordi plutselig så jeg ingen og jeg pustet inn masse røyk - og jeg bare: «Hello?», sier Linni om hendelsen.

Videre forteller Linni at hun ble skremt av det som skjedde, men at hun allikevel er glad hun stilte opp.

– Jeg fikk skikkelig angst, jeg. Det er ikke første gang jeg, Lars og Morten er på shoot sammen. Og de to der, de har noen ganger de sykeste og rareste ideene, men det ender alltid opp dødskult.

Les også: – Jeg vil ikke ha en som bare vil ha sex med meg

Gjørme og mindre klær

Men det er ikke bare i bilen det blir problemer.

Når Linni må ned til bekken for å ta bilder, blir hun ikke like begeistret.

– Det som er greia når jeg, Lars og Morten er på jobb sammen er at det bestandig er kaldt. Og de vil at jeg skal ha på meg minst mulig klær. Og denne gangen så havnet jeg ned i en sump, dump eller hva det nå enn heter. Med sølepytt og gjørme.

Får gjørme på seg

Redaktøren i Spirit, Lars, forteller til Linni at det skal bli enda kaldere - og ønsker at hun kun skal stå i singleten - tilsølt med gjørme.

Men det nekter Linni.

– Jeg skal ikke ha på meg gjørme fra den sumpen her, Lars, utbryter Linni.

– Jeg er ikke ment til å være sånn der «Ah, gid så bertete» men jeg har ordentlig heftig fobi mot ting som har mer enn to bein. Det er bare ikke normalt, forteller hun videre.

Etter å ha blitt tilsølt av gjørme, og ha spurt fotografen hva gjørme er laget av, ser det ut til at Linni slår seg til ro med settingen, og er i ettertid stolt av seg selv.

– Det er ikke mange modeller som har tatt bilder med store indianerfjær ute i naturen. Og det er gøy å ta et bilde som folk kanskje husker, sier modellen.

Les også: Linni Meister: – Luksusprostituerte ser ofte veldig bra ut