Elin Kling er bondejenta som har blitt en av verdens største motebloggere. Hun har designet sin egen kolleksjon for H&M, hun er moteredaktør i sitt eget blad og hun lever livet som fashionista i New York.

Happy Day var så heldig å få titte inn i garderoben til moteløven. Se video lenger ned i saken!

På permanent på hotell

– Det er ikke så stort. Skulle gjerne hatt det litt større, fremfor alt med garderoben. Den våger jeg nesten ikke åpne, for alt er stappet inn, sier Kling humoristisk når hun viser frem sine lille «New York-hybel» til Happy Days utsendte, Elisabeth Hage.

Krypinnet er imidlertid ikke en hvilket som helst hybel. Bloggeren har nemlig råd til å bo permanent på det fasjonable SoHo Grand Hotel. Herfra styrer hun sitt eget lille moteimperium, som blant annet inkluderer bloggen Stylebykling, som har ca 300 000 lesere i måneden.

Og naturlig nok har 28-åringen mange godbiter i skapet sitt.

– Jeg pleier å låne endel klær. Fremfor alt fra Acne og andre svenske merker. Men når jeg får tilsendt plagg fra Isabel Marant, som er mitt store idol, da blir jeg veldig glad.

Se video fra Happy Day her:

Tro på 50-tallsstilen

Elin Kling har også lansert sin egen kleslinje, «Nowhere». Den består av enkle basisplagg som kan brukes både til hverdag og fest.

LES OGSÅ: Disse bloggene bør du følge med på

– Jeg foretrekker basisplaggene. Det er viktig å legge vekt på å finne de perfekte jeansene, jakkene osv. Man kommer langt med det. Så kan man bare bytte ut t-skjortene eller noe, tipser bloggeren.

Se også Elin Kling gi sine beste bloggetips til God Morgen Norge!

Elin Kling er vant til at folk viser interesse for hva hun har på seg. Dette gjenspeiler også hva som blir klikkmagneter på Stylebykling.

– Det mest populære på bloggen min er dagens outfit. Det er også det som er vanskeligst å lage. Det er mildt sagt litt «svett» å spørre noen på gaten om de vil ta et bilde av meg, sier hun.

Når det gjelder hva som blir den store trenden for 2012 har fashionistaen følgende tips.

– Definitivt 50-tallet! Jeg elsker å leke rundt med trender, så jeg kommer absolutt å bruke noe i 50-talls stil. Men jeg gjør det på min egen måte, avslutter Elin.

Videojournalist: Elisabeth Hage

Alle Happy Day-episodene ser du på TV 2 Sumo!