Les alle svarene fra nettpraten nederst på siden

Fredag stilte Linni Meister , Petter Pilgaard og Mari Haugersveen til nettprat for å svare på spørsmål fra fansen i forkant av søndagens sesongstart på realityseriene «Petter elsker Mari» og «Linni» på TV 2 Bliss.

De tre kjendisene fikk nok av spørsmål å svare på og blant annet lettet Linni på sløret rundt romansespørsmålene.

Les også: Linni: – Det verste jeg har gjort

Ny romanse?

– Hei Linni, hvordan går det med deg og Dennis? Har du noen nye romanser på gang?, spør en bruker med navn silje Benedikte.

– Det går fint med meg og verdens beste sønn. Jeg har vel noen nye romanser på gang. Liker ikke å snakke for mye om akkurat det, men det er kanskje en spesiell det er litt ekstra god stemning med, svarer Linni i nettpraten.

Og det er ikke så rart at Linni kanskje er blitt opptatt igjen for hun er tydelig populær på markedet, flere benyttet nemlig anledningen til å be ut Linni og Mari på date, til tross for at Mari er lykkelig forlovet med Petter.

De var også veldig nysgjerrige på Linnis privatliv og selvfølgelig kom spørsmålene opp om sex og når Linni hadde sex for første gang.

– Jeg ble sammen med en gutt som heter Mathias. Vi var sammen i 1 år før vi hadde sex første gang begge to. Var da 16, så var 17 første gang jeg hadde det, og det med en jeg virkelig elsket og som elsket meg igjen. Det merkelige er at sønnen min Dennis Michael har bursdag samme dag som eksen min Mathias, 09.09. Råder dere til å vente på den rette, det er jeg så glad for at jeg gjorde, skriver Meister.

Les også: Her går det galt for Linni Meister: – Jeg fikk skikkelig angst

Ønsker seg ikke barn

Petter og Mari fikk også mange spørsmål på nettpraten.

Mange lurte på om Petter og Mari har planer om å få barn.

– Vi har bestemt oss for å ikke få barn. Og har bestemt oss for at det holder med ett barn i forholdet. Petter altså. Petter og jeg er enige om at vi ikke vil ha barn. Vi er begge såpass egoistiske på tiden vår, og har lyst til å bruke tid på karriere og hverandre, og ikke på barn. Kanskje skaffer vi oss en gullfisk en gang. En som matcher Petters hukommelse. Hilsen Petter og Mari, svarer kjæresteparet.

Se nye episoder av «Linni» søndager kl 20.00 på TV 2 Bliss
Se nye episoder av «Petter elsker Mari» søndager kl 20.30 på TV 2 Bliss

Les også: – Jeg vil ikke ha en som bare vil ha sex med meg