isabella_Marthinsen-1024 (Foto: Pål S. Schaathun)
isabella_Marthinsen-1024 (Foto: Pål S. Schaathun)

Isabella Martinsen gjør comeback på TV 2

– Den største utfordringen blir nok å stå opp midt på natta.

– Det er utrolig hyggelig å bli satt pris på, og jeg valgte å si ja når jeg ble spurt av Storm og TV 2 om å komme tilbake på skjermen etter ett års fravær, sier Isabella Martinsen

Isabella sluttet som værpresentatør i TV 2 i 2010, da hun valgte å satse på en fotokarriere.

Nå skal hun jobbe som værpresentatør på God morgen Norge i et delt samarbeid med Ane Nyrerød.

– Isabella er dyktig og populær dame, hun er svært velkommen til å jobbe sammen med oss, sier redaktør Ida Dypvik i God morgen Norge.

Les også: Vær-May Lisbeth blir Lotto-programleder

Overtar etter May Lisbeth

Isabella overtar etter presentatør May Lisbeth Myrvang Midtgård som nå tar fatt på nye utfordringer som lottovertinne.

– Det er en perfekt kombinasjon for meg å melde morgenværet på halv tid og fortsette med spennende fotooppdrag. Kombinasjonen gir meg en stor frihet, og ettersom jeg nå bor fast i Oslo, er dette en perfekt løsning for meg, sier Isabella.

Les også: God morgen Norge i ny drakt: – Vi hadde behov for fornyelse

En fornøyd Storm-sjef

Isabella jobbet i 9 år som værpresentatør, så det er ingen nybegynner som kommer tilbake.

– Vi kjenner henne godt gjennom mange år i StormGeo og har alltid satt stor pris på henne som en kjempeflink kollega og værpresentatør. Vi var lei oss for at hun sluttet og flyttet til Oslo. Når vi nå kunne tilby Isabella jobb på God morgen Norge, som hun kan kombinere med sin fotosatsing, er vi strålende fornøyd med at hun har takket ja, sier personalansvarlig for Storms presentatører, Mette Krohn Hansen.

Isabella presenterer været for hjembyen Tromsø for aller siste gang. (Foto: TV 2)

Les også: Se den rørende avskjeden til Nils Gunnar Lie

Blir en ny hverdag

– Værpresentatørene i TV 2 har ønsket meg tilbake på jobb og gitt uttrykk for det, og det setter jeg veldig pris på. Jeg må innrømme at jeg har savnet mine gode kollegaer i TV 2, selv om jeg har en ny og spennende verden med foto-oppdrag rundt meg, forteller hun.

– Det blir nytt for meg å jobbe i en redaksjon som God morgen Norge, og ikke som selvstendig presentatør. Den største utfordringen blir nok å stå opp midt på natten. Nå bør jeg vel tenke fornuftig, og legge meg samtidig som datteren min, smiler Martinsen.