Den kan ikke akkurat stemples som noen thriller, lørdagens 1. divisjonskamp mellom Bodø og Nærbø.

Med kampen i realiteten avgjort til pause – stillingen etter 30 minutter var hele 20-9 – bestemte duoen Magnus Kongestøl og Hampus Jildenbäck seg for å stjele showet helt på tampen.

Om de to har et hemmelig tegn likt det Camilla Herrem og Ida Alstad klinket til med under VM i Brasil i VM vites ikke, men rett før kampslutt vartet uansett arkitekt Kongestøl og makker Jildenbäck opp med et uforglemmelig øyeblikk på hjemmebane. Et øyeblikk landslagets trickmester, Håvard Tvedten, nok vil nikke anerkjennende til.

I stedet for å sende ballen rett ut på kant, vender Kongestøl først opp, før han kaster flyverpasningen over ryggen - i blinde - til sin partner.

Se det spektakulære målet i videovinduet over!

- De har prøvd på det trening hele uken uten suksess. Så plutselig bestemmer de seg for å ta det ut i kamp, ettersom all spenning allerede var drept. Vi ledet tross alt 20-9 til pause. Da er det ekstra artig at det funker, sier daglig leder Olav Rebtun til tv2.no.

Kos deg med denne også: Tvedtens «trickscoringer» hylles på Twitter: – Her snakker vi YouTube-hit

Ville tilstander
Klubblederen forteller om ville tilstander i hallen.

- Jeg skjønte ikke hva som skjedde. Publikum skjønte ikke hva som skjedde. Alle fikk seg en skikkelig overraskelse, sier Rebtun og ler.

Men tro ikke at trikset har kommet av seg selv.

- Guttene står mye på egenhånd før og etter trening og trener på slikt, akkurat slik Håvard Tvedten gjør det. Da er det ekstra artig at det lykkes, sier Rebtun.

Se målet i videovinduet over!