I kveld klokken 20.00 er det klart for premiere på «Sønner av Norge» og i den forbindelse var programleder Katarina Flatland gjest i «God morgen Norge» sammen med to av norskamerikanerne, Jessica «Jessie» Mason og William Bardahl Manchester.

Se intervjuet fra «God morgen Norge» i videoen nederst

– Det blir veldig mye pinlig

TV 2 har fløyet en gjeng nordmenn som amerikanerne skal date i USA. I TV-programmet får vi se hvordan det går når nordmenn skal prate engelsk og hvordan det går når norskamerikanerne får alle beilerne boende under samme tak.

– Det blir veldig mye pinlig, men det blir mye moro også, sier Katarina, som du kan se i videoen nederst, også røper litt av hvordan datingen har gått.

Les også: Premiereklar Katarina Flatland: – Jeg gråt flere ganger under opptakene

Mener amerikanske gutter er bråkjekke

– Hvorfor ville du finne norsk kjæreste? spør programleder Signe Tynning.

– Det hørtes ganske interessant ut. Jeg kunne ikke si nei til dette. Jeg er litt rar og sjenert og har hørt at norske gutter er det også så jeg måtte prøve å finne det ut, sier Jessie som bor i Berkeley, California.

– Synes du amerikanske gutter er bråkjekke?

– Ja, litt mer enn nordmenn, sier Jessie som også har fortalt mer om dette i sin profil på Sønner av Norges hjemmesider:

– Jeg mener at min væremåte går bra sammen med personligheten til de fleste nordmenn. Jeg kan forstå dem og den norske kulturen godt, ettersom jeg er halvt norsk og har vært der mye. I tillegg ønsker jeg meg en mann som er glad i å være utendørs og det gjelder jo for mange norske menn, forteller Jessie i profilen.

Les også: Bli bedre kjent med Jessie her

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Jessie_dag2__0194

– Jeg føler meg litt norsk

Hun synes det har vært rart å være med på innspillingen.

– Det har vært kjempeartig og litt vanskelig. Man har kameraet i ansiktet hele tiden, og må prate om følelser hele tiden og jeg er ikke så flink til det, sier hun og forteller at hun alltid har følt seg litt annerledes enn sine amerikanske venner.

– Jeg har vokst opp med moren min og hun er veldig norsk. Jeg føler at jeg har fått ganske mye fra henne og føler meg litt norsk. Jeg vet ikke på hvilken måte men det er noe som gjør at jeg føler meg forskjellige fra mine venninner.

Les også: Disse norskamerikanerne vil finne seg norsk kjæreste

Se premieren på «Sønner av Norge» i kveld klokken 20.00!

Se intervjuet på «God morgen Norge»:

585476