Klokken 20.00 i kveld er det endelig klart for premieren av TV-programmet «Sønner av Norge» på TV 2. Der skal vi følge fire norskamerikanere som ønsker seg en norsk kjæreste.

Les også: Premiereklar Katarina Flatland: – Jeg gråt flere ganger under opptakene

I fjor sommer ble vi kjent med alle de fire norskamerikanerne gjennom et presentasjonsprogram som gikk på TV 2. Der oppfordret de nordmenn til å skrive brev hvis de hadde lyst til å møte dem.

Responsen var enorm og i kveld får vi se hvordan det går når de endelig får lese brevene sine.

Se når Katarina kommer til William med brevene i videoen øverst!

William: – Jeg håper å finne min norske prinsesse

På spørsmål fra Katarina om hva slags jente han håper det er som har skrevet til han, er han ikke blyg.

– Jeg håper å finne min norske prinsesse! En som er kul, jordnær og morsom å være sammen med. Hun kan ha samme livsstil som meg, men uten fiskingen. Jeg tror ikke det er så mange jenter som har fisking som en del av livet sitt, sier William og ler.

Untitled-2

– Kommer du til å se på bildene eller skal du lese alle? spør Katarina.

– Hehe, se på bildene. Neida, selvfølgelig skal jeg lese alle, sier William i videoen du kan se øverst.

Les også: Derfor vil amerikanske Jessie ha norsk kjæreste

– Jeg sniktittet på jentene

William forteller til TV2.no etter at serien er ferdig innspilt at dette med brevene var et av høydepunktene under innspillingen.

– Det var veldig rart å få alle brevene. Det var interessant å se hvem som ville skrive til meg og hvem som ville date meg. Jeg jobbet den gangen, men det var veldig morsomt. Alle jeg jobbet med var veldig gira på å se jentene. Det var morsomt å se på alle jentene som ville møte meg, sier William.

I neste episode får han også sjansen til å møte dem, og da kjente han på nervene.

– Da jeg møtte jentene første gangen så var jeg veldig nervøs. Jeg sniktittet på jentene fra vinduet uten at da de ikke kunne se meg. Jeg var veldig spent.

Også Bjorn Carlson var veldig spent da han fikk brevene fra jentene sine.

– Det var helt surrealistisk da Katarina kom med brevene. Det varmet veldig at så mange jenter ville møte meg. Det ga meg ikke nødvendigvis en «egoboost», men det ga en skikkelig god følelse, sier Bjorn til TV.2no.

Se «Sønner av Norge» på TV 2 i kveld klokken 20.00!