Jordan Rhodes (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Jordan Rhodes (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Åtte PL-lag så han hamre inn fem mål: – En avslutter som Shearer og Cole

Huddersfield-spissen Jordan Rhodes (21) er brennhet.

Huddersfields Jordan Rhodes er en av de heteste angriperne i det engelske ligasystemet, og fredag kveld banket han inn fem av målene i 6-0-seieren borte mot Wycombe i League One.

Les også: – AC Milan og Tévez enige om de personlige betingelsene

Ble sett av åtte Premier League-lag
Det gjør at 21-åringen nå står med 25 mål på 21 kamper i ligaen. I tre av kampene har han imidlertid kommet inn, så har står med bare 18 kamper fra start.

Det har selvsagt Premier League-lagene fått meg seg, og da Rhodes hamret inn fem mål var åtte Premier League-lag der for å se på ham. Blant annet var Tottenham, Everton, Aston Villa, Norwich og Newcastle til stede, skriver Daily Mail.

Les også: Balotelli i bokseduell med Manchester United-supporter

– Avslutter som Shearer og Cole
Han skal også ha blitt sett av Liverpool, Manchester United, Celtic og West Brom tidligere denne sesongen, og West Ham skal ha kommet med et bud på nærmere 40 millioner kroner.

– Som avslutter legger jeg ham i samme kategori som Alan Shearer og Andy Cole, selv om han selvfølgelig ikke har oppnådd noe på samme nivå som de gjorde ennå. Men når du gir ham ballen i boksen så er han så god som noen, sier Huddersfield-manager Lee Clark til bournelocal.co.uk.

Men han lar ikke hyllesten ende der.

– Det som gleder meg mest med Jordan er at spillet hans generelt er sensasjonelt for øyeblikket. Det er ikke bare scoringer, han får andre med i spille, holder ballen og skaper sjanser for medspillerne. Hans bevegelser er fantastiske, sier Clark.

Les også: – Scholes kan gjøre comeback

Blant de heteste på overgangsmarkedet
Rhodes var også på listen da Tor-Kristian Karlsen tidligere denne uken plukket ut de 10 heteste stjernene på overgangsmarkedet.

Han tror en eventuell kjøper må ut med mellom 4 og 6 millioner pund, som tilsvarer 37-56 millioner kroner.

Karlsen beskrev Rhodes på denne måten før femmålsfesten mot Wycombe.

– Midtspiss som har dunket inn 20 mål på 17 ligastarter denne sesongen, inkludert fire (ikke-ekte) hat-tricker. Normalt sett er jeg skeptisk til hype rundt høytscorende angripere fra de lavere divisjoner, men den skotske U21-landslagsspissen har x-faktor – flere enn meg ser noe Alan Shearersk i denne unggutten. Ikke bare skyter han med kraft og presisjon, men han besitter god koordinasjon, arbeidsvilje og en aggressiv spillestil. Kan vise seg å bli et smart kjøp og en umiddelbar Premier League-hit. Huddersfield vet imidlertid at Rhodes er hot, og er ikke klare til å slippe han uten en fin kompensasjon.

Hvor ender Jordan Rhodes? Ønsker du ham på ditt lag? Ta debatten i kommentarfeltet under!