JOBBER FOR UTLEVERING: Politiet ønsker å få utlevert den britiske kjæresten til Oslo kvinnen som er siktet for forsettlig drap på sin datter (1) etter at hun holdt henne opp ned i en bøtte med vann. Her er politiadvokat  Kristin Rusdal i Oslo politidistrikt som sier til TV 2 Nyhetene at politiet nå tar en vurdering på om han skal begjæres utlevert.  (Foto: Sveinung Kyte/ TV 2)
JOBBER FOR UTLEVERING: Politiet ønsker å få utlevert den britiske kjæresten til Oslo kvinnen som er siktet for forsettlig drap på sin datter (1) etter at hun holdt henne opp ned i en bøtte med vann. Her er politiadvokat Kristin Rusdal i Oslo politidistrikt som sier til TV 2 Nyhetene at politiet nå tar en vurdering på om han skal begjæres utlevert. (Foto: Sveinung Kyte/ TV 2)

Tror kjæresten til kvinne som druknet ettåring kan bli utlevert

Politiet ønsker å få utlevert den britiske kjæresten til kvinnen som holdt sin et år gamle datter opp ned i en bøtte med vann slik at hun døde. Kjæresten fulgte med via internett.

Det var en natt i oktober 2010 at Oslo-kvinnen satt hjemme i Groruddalen og snakket med sin britiske kjæreste over internett. Hennes et år gamle datter nektet å sove. For å disiplinere den lille babyen hentet kvinnen en bøtte med vann. Mens kjæresten så på holdt hun sitt eget barn under vann. Siktet for forsettlig drap - Det hun har forklart er at hun hadde behov for hjelp til å oppdra og disiplinerer barnet sitt