roonor
roonor
John Arne Riise, Brede Hangeland og Morten Gamst Pedersen. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)
John Arne Riise, Brede Hangeland og Morten Gamst Pedersen. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)

Drillos møter England rett før fotball-EM

Fotballfans, gled dere. Det er duket for storkamp på Ullevaal i mai.

Ullevaal (TV 2 Sporten): Det er klart etter måneder med forhandlinger. TV 2 sender privatkampen på Ullevaal 26. mai i sommer.

- Jeg har spilt mot dem fire ganger og aldri tapt. Tre uavgjorte og én seier. Jeg gleder meg. Dette er en happening fordi engelsk fotball har så høy status i Norge, sier Egil Drillo Olsen til TV 2 Sporten.

Rooney til Norge
EM-outsider England kommer til Oslo i mesterskapsmodus - det vil si med hele stjernegalleriet. Møtet med Norge et en av de to siste før det braker løs med TV 2-sendt EM-fotball fra Polen og Ukraina i juni.

Wayne Rooney, Steven Gerrard, Rio Ferdinand. Listen med profiler gir fotballsjef Nils Johan Semb vann i munnen.

- Vi gleder oss til fotballfest. Norge har ikke tapt for dem de fem siste gangene og står med to seirer. Vi ønsker selvsagt å slå dem før EM også. De er en outsider til tittelen og kommer til Oslo med hele stjernegalleriet. Det blir en fotballfest for alle som er glade i fotball, sier Semb.

Wembley-date inkludert
Avtalen inkluderer også en norsk kamp på Wembley i løpet av de neste årene.

- England er en av de største på markedet. Vi er veldig glade for at de vil spille mot oss som en av de to siste kampene før EM. Det er perfekt for oss når vi ikke er med til EM selv, sier Semb.

Fornøyd Capello
Norge blir Englands nest siste kamp før EM. 2. juni møter de Belgia på Wembley.

- Siden trekningen i desember har vi jobbet for å få den rette motstanden i disse kampene, og jeg er fornøyd med disse to kampene, sier Fabio Capello til FAs nettsider.

- I gruppespilet møter vi en av vertene i Ukraina, og den stemningen blir vanskelig å gjenskape, men når man ser på stilen til Frankrike og Sverige blir disse to kampene en god forberedelse for oss, forklarer Capello.