Andrew Line
Andrew Line

Line Bakke

Bli bedre kjent med Andrews beiler Line.

Navn: Line Bakke
Alder: 37
Bosted: Bodø

Les mer: Bli bedre kjent med Andrew Erik Vik

Hvorfor sendte du brev?
Jeg skrev i håp om å bli en del av en eventyrlig opplevelse, og å bli truffet av selve kjærlighetsblikket som kan danne grunnlag for å bygge et drømme-team med Andrew. Jeg ønsker også å få et tettere bånd til USA. I tillegg kjente jeg at eventyrlysten dro i meg etter å komme tilbake til San Francisco, byen jeg forelsket meg i som ungdom.

Hva er ditt forhold til USA?
Jeg har reist en del rundt i USA på ulike misjons- og feriereiser. På disse turene fikk jeg stor sans for menneskene der, spesielt i San Francisco. De har en helt unik «open mind»-holdning til folk og til livet generelt.

Hvordan vil du beskrive deg selv?
Jeg vil beskrive meg selv som en åpen, humoristisk, omsorgsfull, kreativ, tolerant og eventyrlysten badenymfe.

Hvilke hobbyer har du?
Jeg er veldig glad i friluftsliv, reising, ski, sang og ulike kreative prosjekter.

Hvordan er en typisk hverdag for deg?
Jeg sykler til en veldig variert og flott jobb som jeg trives veldig godt med på grunn av alle de ulike menneskene jeg møter. Jeg går så en fjelltur eller sysler med en hobbyaktivitet etter jobb, før jeg spiser middag i sjøhuset der jeg bor. Dagen avsluttes med en god bok eller en film.

Hvordan er en drømmedag for deg?
Min drømmedag starter med en dukkert i sjøen. Deretter en lang søndagsfrokost på hytta i strålende sol, for så å tilbringe dagen på sjøen, eller i fjellet med god mat og godt selskap. Dagen avsluttes med et herlig kveldsbad i solnedgangen.

Hva må en kjæreste ha?
Han må være åpen, raus, trygg på seg selv, reflektert, humoristisk, positiv, ansvarsfull, sette pris på gode verdier, være en god lytter, ha stor evne til å vise empati og omsorg, ha sans for spontanitet, gjerne med en god porsjon kreativitet.

Hva er dine drømmer for fremtiden?
Jeg ønsker å utforske flere kulturer, gifte meg, fortsette å utvide yrkeskompetansen min, lære meg å danse tango, sving og salsa, også vil jeg fortsette å ta vare på alle hverdagsforskjønnelsene.