andrew, bjørg, sønner av norge
andrew, bjørg, sønner av norge

Bjørg Bakke

Bli bedre kjent med Andrews beiler Bjørg.

Navn: Bjørg Bakke
Alder: 23
Bosted: Bergen

Les mer: Bli bedre kjent med Andrew Erik Vik

Hvorfor sendte du brev?
Kom ved en tilfeldighet over introduksjonen til programmet, og syntes Andrew virket som en veldig interessant person med mange av kvalitetene jeg leter etter i en framtidig kjæreste. Etter å ha tenkt meg litt om, bestemte jeg meg for å ta en sjanse og skrive et brev.

Hva er ditt forhold til USA?
Etter flere opphold i USA, så trives jeg mer og mer. Jeg liker svært godt hvor utadvendte og sosiale svært mange amerikanere er. USA har mye å by på som lille Norge ikke har, men jeg har også innsett hvor heldige vi er som bor i Norge og kan utnytte alle tilbudene velferdsstaten bærer med seg.

Beskriv deg selv:
Jeg er utadvendt, positiv og svært sosial. Jeg har en sterk personlighet og er ikke redd for å si hva jeg mener. Jeg er eventyrlysten og svært glad i å reise, samt møte nye mennesker. Jeg elsker å le, og har en veldig allsidig humor! Jeg er veldig samfunnsinteressert og setter stor pris på en utfordrende diskusjon.

Hvilke hobbyer har du?
Jeg er veldig glad i seiling og kajakkpadling. Ettersom jeg er fra ei lita bygd så er jeg også svært glad i alt som kan gjøres ute i naturen. Jeg liker å reise og elsker å møte nye folk og kulturer. Selvtitulert avisjunkie.

Hvordan er en typisk hverdag for deg?
Ring ring. En typisk dag begynner som regel klokken 7. Jeg studerer medisin, så er som oftest på sykehuset mellom 08 og 16. Deretter reiser jeg hjem for å lage middag og slappe av. Etter studielesingen er jeg enten ute og seiler, henger med venner, går på kino eller hører på musikk. Jeg er også svært involvert i ulike organisasjoner så mye tid går med til dette. Ellers er jeg opptatt av å spre godt humør, så en stor del av dagen min innebærer latter.

Hvordan er en drømmedag for deg?
En drømmedag starter med en sen frokost i et fremmed land, der du kan sove lenge, spise god mat, nyte fint vær og godt selskap.

Hva må en kjæreste ha?
Han må være en sosial, intelligent og humørfylt person som er trygg på seg selv. Drømmemannen er ærlig, dramafri, snill og omsorgsfull. Det er viktig at han ikke tar seg selv så høytidelig og har evnen til å le av seg selv. Han må like en diskusjon i ny og ne og ikke være redd for å stå for egne meninger. Drømmemannen har ikke problem med å sette ned foten for mine, til tider, ville påfunn.

Hva er dine drømmer for fremtiden?
Finne en utfordrende jobb, kjøpe en seilbåt og reise rundt til interessante steder med en fin fyr som får meg til å le!