WILLIAM Mari, sønner av norge
WILLIAM Mari, sønner av norge

Mari Nervik

Bli bedre kjent med Williams beiler Mari.

Navn: Mari Nervik
Alder: 21
Bosted: Trondheim

Les også: Bli bedre kjent med William Bardahl Manchester

Hvorfor sendte du brev?
Jeg så programmet på TV 2, og det var noe ved William som sjarmerte meg og fikk meg til å smile. Dermed tok jeg sjansen og skrev et brev, fordi det hørtes spennende ut.

Hva er ditt forhold til USA?
Helt siden jeg var liten, har USA vært spennende for meg. Har alltid sett for meg at jeg skulle bo der, hvert fall for en stund.

Hvordan vil du beskrive deg selv?
Utadvent, ærlig og morsom jente med mye liv i. Venner, familie og alle andre rundt meg betyr mye for meg, de er så utrolig gode å ha når man trenger råd og veiledning. Sporten sprangridning er nært hjertet mitt, og hester vil nok alltid være en del av livet mitt.

Hvilke hobbyer har du?
Volleyball, venner, hester. Det er så mange ting jeg liker å gjøre, men viktigs av alt er at jeg har det gøy.

Hvordan er en typisk hverdag for deg?
Jeg står opp, drar på jobb, og da jobber jeg med hester hele dagen. Når jeg kommer hjem, lager jeg som regel en god middag før jeg drar ut med venner, trener eller finner på noe gøy. Jeg har også dager der jeg slapper av TOTALT, og gjør minst mulig.

Hvordan er en drømmedag for deg?
Det må være at jeg står opp ganske tidlig for å få en god frokost, før turen går til stallen for å trene hesten. Så ville jeg vært med venner og kjæreste for å spille volleyball eller fotball, uansett å bevege meg litt. Så ville jeg ha avsluttet kvelden med en real spillekveld med et glass vin med de næreste vennene mine.

Hva må en kjæreste ha?
Han må ha humor, være spontan, aktiv og utadvendt.

Hva er dine drømmer for fremtiden?
Jeg vil veldig gjerne finne mannen i mitt liv, så vi kan oppfylle våre drømmer sammen. Noen av mine drømmer er og reise rundt å se verden, finne ekte kjærlighet og leve et langt og godt liv.