lenea (Foto: Scanpux/Stella pictures)
lenea (Foto: Scanpux/Stella pictures)

Lene Alexandra tar oppgjør med puppefortiden

Derfor forandret Lene Alexandra seg.

Lene Alexandra Øien fikk mye oppmerksomhet for sine velfylte silikonpupper da hun ga ut platen «Welcome to Silicon Valley» i 2008. I dag har Øien fjernet silikoninnleggene, og lever et helt annerledes liv.

Som personlig trener har hun startet et nytt liv, og i magasinet God torsdag tar hun nå et oppgjør med puppefortiden.

– Feil å leve av noe som ikke var ekte

Lene Alexandra har det siste året fullført personlig trener-utdannelse, og trener selv fem ganger i uken. Hennes nye liv minner ikke mye om tiden som artist med silikonpupper på 1,2 kilo.

– Det var en lærerik periode hvor jeg spilte en rolle. Men jeg valgte å bryte med den merkevaren jeg hadde bygd opp, sier hun i intervjuet.

– Jeg visste ikke engang om det var et riktig valg. For jeg fjernet jo levebrødene mine, bokstavelig talt. Men det føles feil å leve av noe som ikke engang var ekte. Min forrige merkevare var utelukkende basert på utseende, sier hun.

Da silikoninnleggene ble fjernet forsvant også mye av væremåten som fulgte med.

– Jeg fjernet en god del av meg selv. Og jeg var jo vant til å dytte puppene foran meg, sier hun.

Les også: Lene Alexandra: – Oppmerksomhet var en rus for meg

Egen TV 2-serie

I tillegg til jobben som personlige trener jobber Lene Alexandra i disse dager med å ferdigstillingen av sin nye plate. Trøgstad-jentas hektigste hverdag blir også reality-tv, og fra 24. januar får hun sin helt egen nettserie på tv2.no.

Nettserien, som i første omgang skal gå over ti episoder, vil gi seerne et større innblikk i Lene Alexandras privatliv. Her følger vi henne blant annet på hjemmebane i leiligheten hun deler med moren Nina, og veien mot endt utdannelse som personlig trener.

– Selv om jeg har vært mindre i rampelyset har det ikke skjedd mindre i livet mitt. Det siste året har jeg utdannet meg og begynt å jobbe som personlig trener på SATS Nydalen. Jeg har også jobbet med å finne mitt musikalske uttrykk og release nærmer seg. Det har vært lærerikt, men også utfordrende å ha et kamerateam med meg i ulike settinger, fortalte hun til «God kveld Norge» da serien ble kjent.

Les også: Lene Alexandra: – Mannfolk er bare mas!

Og nå gleder hun seg til å dele sitt eget liv med det norske folk.

– Av det vi har filmet til nå syns jeg det har blitt en søt liten serie hvor folk blir mer kjent med mennesket bak artisten «Lene Alexandra», og man får et innblikk i min hverdag. Nå gleder jeg meg til lansering av nettserien, musikken og til å gjøre spillejobber med mine musikere i 2012, sa hun.

Les også: Lene Alexandra hardt ut mot alkoholmisbruk og drikkepress