allardyce
allardyce

Allardyce: - Carew har ikke vært god nok

John Carew ble vraket av Sam Allardyce igjen. West Ham-manageren mener at spissen har vært for dårlig.

London (TV 2 Sporten): West Ham misbrukte store sjanser før de scoret vinnermålet mot Coventry på Upton Park. Likevel fikk John Carew aldri muligheten for The Hammers.

Også mot Derby på nyttårsaften var nordmannen ubenyttet reserve, og Sam Allardyce er ærlig om hvorfor spissen ikke får spilletid om dagen. Manageren mener det er for svakt at Carew bare har scoret to ganger i Championship denne sesongen.

– Han har ikke spilt godt nok når han har fått sjansen, sier Allardyce til TV 2 Sporten etter 1-0-seieren over Coventry.

– Har du snakket med Carew om formen hans?

– Hvis jeg har gjort det, har ikke du noe med det å gjøre, smiler Allardyce.

Se intervjuer i videovinduet øverst i artikkelen!

Småskader
Carew har slitt med å sette sitt preg på West Ham etter han flyttet til London i fjor sommer. Allardyce varsler imidlertid at 32-åringen snart er tilbake på banen.

– Han får spilletid mot Sheffield United i nest uke, og da vil han få nødvendig kamptrening. Vi trodde at vi hadde han i form da han spilte mot Crystal Palace og Blackpool, men han har hatt noen småskader som har satt ham tilbake. Carlton Cole og de andre har gjort det vanskelig for de andre spissene, sier Allardyce.

LES OGSÅ: Her «grisetakler» Gamsten sin egen manager

Burde pøst inn mål
En West Ham-supporterne er skuffet over Carew prestasjoner så langt i West Ham. Han mener nordmannen burde bøttet inn mål i Championship.

– Han skulle vært enestående i denne divisjonen og pøst inn mål. Men han gjør det ikke.

– Er du skuffet over at han bare har scoret to mål?

– Ja, vi hadde forventet flere fordi han er en diger fyr, sier en annen supporter TV 2 snakket med utenfor Boleyn Ground.

– Tror du han er over toppen?

– Ja, jeg tror vi har sett det beste av ham.