Wayne Rooney, Manchester United. (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
Wayne Rooney, Manchester United. (Foto: PAUL ELLIS/Afp)

– Rooney vraket mot Blackburn etter bytur

I tillegg skal Sir Alex Ferguson ha straffet spissen med millionbot.

Wayne Rooney var ikke med på banen eller benken da Manchester United sensasjonelt tapte 2-3 hjemme mot tabelljumbo Blackburn lørdag, til tross for store skadeproblemer i United-laget.

LES OGSÅ: Uniteds bursdagsgave til Ferguson - tap for Blackburn

Den engelske avisen Daily Mail avslører søndag at United-stjernen ikke var med fordi han gikk ut sent for å feire hjemmeseieren over Wigan på Boxing Day med sin kone Coleen.

Lagkameratene Darron Gibson og Jonny Evans skal også ha vært med på middagen, og da spillerne diskuterte kvelden på treningsfeltet dagen etter, skal manager Sir Alex Ferguson ha sett rødt.

I likhet med alle klubber, har Manchester United et strengt reglement når det kommer til sene byturer, og Ferguson skal ikke ha vært fornøyd med at spillerne tok seg den friheten mandag kveld. Spillerne ble nødt til å gjennomføre en ekstratrening onsdag ettermiddag, samtidig som avisen forteller at Rooney skal ha fått en bot i millionklassen for regelbruddet.

Flere engelske medier hevder at Rooney skal ha vært svært opprørt over straffen fra klubben, og at han mener det hele er svært ufortjent ettersom han ikke føler at han har brutt noen regler.