Årshoroskopet for 2012
Årshoroskopet for 2012

Her er årshoroskopet for 2012

Finn ut hvordan det nye året blir for deg

Astrolog Sophia Lea har det siste året vært et fast innslag i God morgen Norge. Nå ser hun inn i det nye året og gir deg ditt årshorokop.

Lurer du på noe angående ditt horoskop kan du kontakte sophia her

Les også: Astrolog Sophia Lea: – Gift deg ved nymåne

Les også: Lisa Williams stilte til nettprat, les svarene her

Her er ditt horoskop

VÆREN 21.MARS - 20.APRIL

Nymåne belyser relasjonssektoren i horoskopet ditt og kjærligheten er i sentrum i hele september. Du vil føle deg verdsatt og få annerkjennelse for det du gjør på arbeidsplassen.
VÆREN 21.MARS - 20.APRIL Nymåne belyser relasjonssektoren i horoskopet ditt og kjærligheten er i sentrum i hele september. Du vil føle deg verdsatt og få annerkjennelse for det du gjør på arbeidsplassen.
TYREN 21.APRIL - 21.MAI
Kjærlighetsplaneten Venus og kommunikasjonsplaneten Merkur er gunstig plassert i forhold til tegnet ditt. Dette gir en vidunderlig tid med sosiale aktiviteter, forelskelse og romantiske opplevelser.
TYREN 21.APRIL - 21.MAI Kjærlighetsplaneten Venus og kommunikasjonsplaneten Merkur er gunstig plassert i forhold til tegnet ditt. Dette gir en vidunderlig tid med sosiale aktiviteter, forelskelse og romantiske opplevelser.

TVILLINGENE 22.MAI - 21.JUNI
Denne måneden bør du prioritere hjemmeaktiviteter, gjerne hage arbeid eller oppussing. Sett av litt tid for partneren også og ta igjen det forsømte.
TVILLINGENE 22.MAI - 21.JUNI Denne måneden bør du prioritere hjemmeaktiviteter, gjerne hage arbeid eller oppussing. Sett av litt tid for partneren også og ta igjen det forsømte.
KREPSEN 22.JUNI - 22.JULI
I september vil kjærligheten blomstre og du kan se frem til mange romantiske og lidenskapelige øyeblikk med din kjære.
Hvis du er singel så kan du lett forelske deg igjen, i en tidligere flamme.
KREPSEN 22.JUNI - 22.JULI I september vil kjærligheten blomstre og du kan se frem til mange romantiske og lidenskapelige øyeblikk med din kjære. Hvis du er singel så kan du lett forelske deg igjen, i en tidligere flamme.

LØVEN 23.JULI - 23.AUGUST
Energiplaneten Mars passerer tegnet ditt og du er sprudlende entusiastisk, engasjert og kreativ. Du nyter mange harmoniske stunder med din utkårede og nære venner. Senk ned farten i slutten av måneden.
LØVEN 23.JULI - 23.AUGUST Energiplaneten Mars passerer tegnet ditt og du er sprudlende entusiastisk, engasjert og kreativ. Du nyter mange harmoniske stunder med din utkårede og nære venner. Senk ned farten i slutten av måneden.
JOMFRUEN 24.AUGUST - 23.SEPTEMBER
Du er i rampelyset og mange blir smittet av din utstråling. Nå kan du sjarmere de fleste du møter. Er du singel så er tiden inne for å møte den store kjærligheten.
JOMFRUEN 24.AUGUST - 23.SEPTEMBER Du er i rampelyset og mange blir smittet av din utstråling. Nå kan du sjarmere de fleste du møter. Er du singel så er tiden inne for å møte den store kjærligheten.

VEKTEN 24.SEPTEMBER - 23.OKTOBER
Hvis du vurderer ny jobb så er denne måneden gunstig til å legge ut cv på nettet og søke ledige stillinger. Økonomien er stabil og du kan bruke litt penger på deg selv. I slutten av måneden er det mer fokus på festlige aktiviteter med venner.
VEKTEN 24.SEPTEMBER - 23.OKTOBER Hvis du vurderer ny jobb så er denne måneden gunstig til å legge ut cv på nettet og søke ledige stillinger. Økonomien er stabil og du kan bruke litt penger på deg selv. I slutten av måneden er det mer fokus på festlige aktiviteter med venner.
SKORPIONEN 24.OKTOBER - 22.NOVEMBER
Spennende nye prosjekter fanger din interesse på arbeidsplassen og du er har det travelt i hele september. Husk å ha tid til partneren som kan føle seg litt forsømt. Er du singel så kan du møte en lidenskapelig partner som deler dine interesser.
SKORPIONEN 24.OKTOBER - 22.NOVEMBER Spennende nye prosjekter fanger din interesse på arbeidsplassen og du er har det travelt i hele september. Husk å ha tid til partneren som kan føle seg litt forsømt. Er du singel så kan du møte en lidenskapelig partner som deler dine interesser.

SKYTTEN 23.NOVEMBER - 21.DESEMBER
Du kan glede deg til positive tilbakemeldinger på jobben, som vil styrke dine fremtidige karriere utsikter. Sørg for å ha litt fri og planlegg morsomme aktiviteter med familien og barna.
SKYTTEN 23.NOVEMBER - 21.DESEMBER Du kan glede deg til positive tilbakemeldinger på jobben, som vil styrke dine fremtidige karriere utsikter. Sørg for å ha litt fri og planlegg morsomme aktiviteter med familien og barna.
STEINBUKKEN 22.DESEMBER - 20. JANUAR
Denne måneden er du reiselysten, kunnskapstørst  og sugen på å utvide horisonten. Det er nå du kan begynne på kurset du alltid har ønsket eller besøke det stedet du lenge har drømt om.
STEINBUKKEN 22.DESEMBER - 20. JANUAR Denne måneden er du reiselysten, kunnskapstørst og sugen på å utvide horisonten. Det er nå du kan begynne på kurset du alltid har ønsket eller besøke det stedet du lenge har drømt om.

VANNMANNEN 21.JANUAR - 18.FEBRUAR
Denne måneden er det mye fokus på økonomien og sannsynligheten er til stedet for en liten lønnsforhøyelse eller bonus. Ikke ha dårlig samvittighet for å bruke litt penger på deg selv og dine nærmeste.
VANNMANNEN 21.JANUAR - 18.FEBRUAR Denne måneden er det mye fokus på økonomien og sannsynligheten er til stedet for en liten lønnsforhøyelse eller bonus. Ikke ha dårlig samvittighet for å bruke litt penger på deg selv og dine nærmeste.
FISKENE 19.FEBRUAR - 20.MARS
Fullmåne er i ditt eget tegn og gjør september til en av de beste månedene for deg for kjærlighet og romantiske relasjoner. Du sprudler av lykke og føler deg mer sensuell og attraktiv enn på lenge. Du kan se frem til mange gledesfylte, lidenskapelige og romantiske opplevelser .
FISKENE 19.FEBRUAR - 20.MARS Fullmåne er i ditt eget tegn og gjør september til en av de beste månedene for deg for kjærlighet og romantiske relasjoner. Du sprudler av lykke og føler deg mer sensuell og attraktiv enn på lenge. Du kan se frem til mange gledesfylte, lidenskapelige og romantiske opplevelser .