Mick McCarthy (Foto: Tim Hales/Ap)
Mick McCarthy (Foto: Tim Hales/Ap)

– Så lenge jeg har et hull mellom skinkene, er det ikke et rødt kort

Ikke overraskende har Wolves-manager Mick McCarthy valgt å anke Nenad Milijas' røde kort.

Wolverhamton kriget til seg ett poeng på Emirates onsdag ettermiddag, mye takket være en solid Wayne Hennessey mellom stengene.

Arsenal dominerte stort i andreomgangen av kampen, spesielt etter at serberen Nenad Milijas fikk det røde kortet av dommer Stuart Atwell 15 minutter før full tid.

LES OGSÅ: Suárez med ny utestengelse

Wolves-manager Mick McCarthy var rystet over avgjørelsen etter kampen. På spørsmål om han syntes det var en korrekt idømt utvisning svarte 52-åringen:

– Det er ikke et rødt kort så lenge jeg har et hull mellom skinkene! Jeg tror at han (Atwell) følte seg presset av stemningen på tribunen. Hvis han tar en ny titt på situasjonen må han se at det er feil, sa en rasende McCarthy, ifølge The Mirror.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst i artikkelen!

– Hele atmosfæren på stadion gjør det til et vanskelig sted å jobbe, enten som spiller, trener, dommer eller assistent, la han til.

Torsdag annonserte Wolverhampton at de har valgt å anke utvisningen, og det er ventet at det engelske fotballforbundet, FA, vil komme med en avgjørelse før ulvenes kamp mot Bolton på lørdag.

LES OGSÅ: Hennessey stoppet van Persie

Synes du det var strengt av Atwell å vise ut Milijas på Emirates onsdag? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor!