PRIVAT PALASS: Australske aviser avslørte det danske kronprinsparet Frederik og Marys hemmelige feriepalass
PRIVAT PALASS: Australske aviser avslørte det danske kronprinsparet Frederik og Marys hemmelige feriepalass "Down under". (Foto: SCOPE AUSTRALIA, © ep)

Avslørte Frederik og Marys private gjemmested i Australia

Har hemmelig feriepalass i Australia.

Danske kronprins Frederik og kronprinsesse Mary reiser ofte til Australia for å besøke Marys australske familie, og flykte fra kjendisfotografer og presse hjemme i Skandinavia.

Nå er derimot den danske kongefamiliens private hjemmested i Australia ikke lenger like privat.

Les også: Her får prinsesse Mary et vått kyss av prins Frederik

Kronprinsparet og deres fire barn har nettopp kommet hjem til Danmark for å feire jul, men de rakk knapt å lande i hjemlandet før de tasmanske avisene avslørte hvor de gjemmer seg under sine private reiser "Down Under". Det private gjemmestedet ligger rett ved Marys søster Jane Stephen, i vestre delen av Hobart i Australia.

Pompøs lykke

Den store pompøse villaen, "Monomeeth" på Knocklofty Terrace ligner et palass, og har fire soverom og to enorme bad, i følge Svenske Damtidningen.

Villaen ble bygd i 1915, og har vært perfekt for familien når de vil rømme bort fra kjendisfotografene en stund og søke litt privatliv. Den har store murer, fjernstyrt sikkerhetsgjerde og en dyp veranda som ingen telelinser når frem til.

Les også:På nattklubb etter dåpen – uten Mary