Gary Cahill er på vei bort Bolton. Chelsea kan være neste stoppested for 26 åringen. Her er det Scott Parker som får seg en luftetur. (Foto: ANDREW WINNING/Reuters)
Gary Cahill er på vei bort Bolton. Chelsea kan være neste stoppested for 26 åringen. Her er det Scott Parker som får seg en luftetur. (Foto: ANDREW WINNING/Reuters)

Chelsea og Bolton i Cahill-samtaler

Owen Coyle bekrefter at Bolton vurderer salg av stopperprofilen.

I sommerens overgangsvindu var Gary Cahill et av navnene som ble hyppig nevnt av engelske medier. Bolton-stopperen ble koblet til storklubber som Arsenal og Chelsea, men da overgangsvinduet stengte var han fortsatt i troppen til Owen Coyle.

Nå bekrefter manager Coyle at Bolton opplever interesse fra flere klubber med tanke på at mulig salg i januarvinduet. Én av de klubbene er Chelsea.

– Når det gjelder Gary Cahill har det vært dialog mellom oss og Chelsea, sier Coyle ifølge BBC.

Les også: Slik ser du julekampene

Det er ventet at Bolton kommer til å godt betalt for sin stopperprofil. Cahill er ikke mer enn 26 år gammel, har vist stabil form over lengre tid og kanskje viktigst av alt: han er engelsk.

– Det har vært mye interesse for Gary, og det kommer det fortsatt til å være. Jeg er ikke overrasket, for jeg har sagt i lang tid at jeg føler Gary kan spille for hvem som helst, sier Coyle.

Les også: Terry reddet Chelsea på overtid

Overgangssummen Bolton sitter igjen etter et eventuelt januarsalg er langt fra like høy som den kunne vært i sommer. Sky Sports mener å vite at Bolton kan forvente rundt 65 millioner kroner for Cahill i januar. I sommer ble det nevnt summer rundt 165 millioner.

Grunnen til den drastiske endringen er ganske enkel. Cahills kontrakt med Wanderers går nemlig ut etter sesongen. Dermed må Bolton selge i januar hvis de skal sitte igjen med noe som helst. At Bolton ligger nest i Premier League med flest innslupne mål, hjelper ikke akkurat på forhandlingsposisjonen.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk